free download 78 travel guides written by experts

Rita Muresan a luat plasa

Vezi prin ce experienţă incredibilă a trecut vedeta!

Se anunţă un start în forţă al noului sezon de farse la “Plasa de stele”! Pentru prima ediţie din acest an, difuzată marţi, de la 20.20, Dan Negru şi echipa sa au pregătit momente de excepţie, situaţii care mai de care mai spectaculoase, însoţite, bineînţeles, de reacţii pe măsură! Protagonista unei farse incredibile va fi Rita Mureşan care, invitată la o întâlnire de afaceri, s-a trezit la masă cu fel de fel de personaje ciudate. Un om cu un porc în mână şi o sacoşă de rafie plină cu şuncă, şorici şi brânză, însoţit de familia sa, îi va da peste cap Ritei întreaga întâlnire, confruntând-o cu o experienţă incredibilă. Chiar la masa Ritei se va scuipa mâncare, cineva îşi va tăia unghiile de la picioare şi se vor trage pârţuri! Despre ce este vorba şi cum va face faţă vedeta acestei situaţii, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la “Plasa de stele”!

Rita a fost atrasă în plasa lui Negru, acceptând propunerea de a se întâlni cu o femeie de afaceri din Republica Moldova. Ajunsă la întâlnire, Rita nu a suspectat vreo secundă că urma să treacă printr-o experienţă stranie, totul în jurul ei fiind bine pus la punct, de la mâncarea sofisticată, ospătarii atenţi, până la întregul aspect al locaţiei.

Ceea ce nu ştia însă Rita era faptul că, în scurt timp, interlocutoarea ei urma să se trezească asaltată de câteva rude ale soţului, aflate într-o vizită neaşteptată. După ce vor da buzna în casă ţinând în mâini un porc, o pasăre şi o sacoşă de rafie plină cu şuncă, şorici şi brânză, rudele se vor aşeza la masă cu Rita şi îi vor dezvălui, pas cu pas, până unde pot ajunge cu bădărănia. Vor scuipa mâncarea, îşi vor tăia unghiile de la picioare, vor trage pârţuri şi vor discuta foarte deschis şi detaliat despre acest lucru, chiar încurajând-o pe Rita să facă şi ea acest lucru, să se “elibereze”.

Lucrurile nu se vor opri însă aici, farsa facută Ritei Mureşan fiind prima construită pentru a testa “punctul de fierbere”. Altfel spus, momentele farsei se vor desfăşura gradat, până în punctul de maximă tensiune pentru victimă. Cât timp a putut rezista Rita în această situaţie, cu ce alte bădărănii incredibile au confruntat-o rudele, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro. Aşteptăm părerile voastre despre se va întampla în noul sezon “Plasa de stele”, dacă va scăpa Negru de răzbunarea vedetelor sau vor reuşi acestea să-l prindă în plasă, pe pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *