free download 78 travel guides written by experts

Rimmel prezintă noua mascara Scandal’Eyes Volume On Demand: Volum spectaculos, oricând îți dorești

Get ready for Volume on Demand. Rimmel lansează mascara revoluționară Scandal’Eyes Volume On Demand: noua formulă și forma unică a periei îți permit să aplici mai multe straturi de mascara, până obții look-ul dorit. Aplică oricând ai nevoie, oriunde, chiar și pe genele deja uscate și creează volumul pe care ți-l dorești – demand more volume, whenever you want.

Scandal’Eyes Volume On Demand îți permite să controlezi volumul genelor, pentru a obține un look mai subtil sau mai intens, în funcție de ocazie. Este prima mascara din portofoliul Rimmel pe care o poți reaplica pentru un volum progresiv, fără să fii nevoită să te demachiezi în prealabil.

Te pregătești să mergi la birou? Aplică un strat de mascara. Te simți mai curajoasă? Adaugă un extra strat pentru intensificarea volumului. Seara ai o petrecere în oraș? Mai aplică un strat pentru un volum cu adevărat spectaculos. Puterea se află în mâinile tale întreaga zi – It’s time for Volume on Demand!

Datorită noii formule, poți aplica oricâte straturi de mascara îți dorești, evitând aspectul de gene încărcate și inestetice. Secretul pentru gene de noi dimensiuni!

Rimmel London Volume On Demand

Peria specială captează fiecare geană în parte și o învăluie în culoare, fără să încarce sau să lipească genele între ele. Aplicatorul inspirat de cele mai noi tendințe beneficiază de o tehnologie inovativă: fibrele în formă de zig-zag creează microdepozite cu noua formula, ce te vor ajuta să construiești un volum extrem.

Datorită formei conice a periei vei putea capta chiar și cea mai mica geană, fără prea mult efort, obținând gene bine definite și frumos conturate. Preț recomandat: 33,11 RON.

Fii tu cea care controlează volumul cu Scandal’Eyes Volume on Demand. Aplică un strat de mascara, repetă procesul oricând simți nevoia, chiar și pe genele deja uscate, până ajungi la intensitatea dorită. De la Rimmel London pentru tine. Live the London look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *