free download 78 travel guides written by experts

Rimmel London prezintă noul său ruj – Provocalips

Fă-ți de cap fără să lași urme!

Hey you, Trouble Maker, pregătește-te să captezi atenția tuturor cu acele buze seducătoare! Rimmel London prezintă Provocalips, un ruj cu 2 componente, rezistent la transfer. Pasul 1: adaugă acea culoare WOW. Pasul 2: sigilează culoarea cu ajutorul celui de-al doilea capăt și obține strălucire și hidratare. Poți fi tu însăți: amuzantă, flirty, îndrăzneață, pentru că Provocalips nu lasă NICIO urmă. Buzele tale vor păstra secretul.

Provocalips îți oferă o gamă de culori și un finish glossy de-a dreptul seducătoare. Culoarea intensă rezistă până la 16H datorită „sigiliului” care se află în cel de-al doilea capăt al produsului. Rujul rezistă pe buze indiferent de probele la care îl supui – sărut, mâncare, transfer de orice fel. Îl vei îndepărta numai atunci când îți dorești asta, cu ajutorul demachiantului. Îți poți face de cap fără să lași urme!

Rimmel London, Provocalips

Dacă te gândești că este imposibil să reziști în fața culorilor vibrante și a finish-ului glossy, află că și formula rujului este la fel de irezistibilă – light, suficient de flexibilă încât să se adapteze mișcărilor buzelor tale. Nu usucă și nu te incomodează. În schimb, buzele tale sunt hidratate și răsfățate întreaga zi. Cum ai putea să nu îl iubești?

Obține și tu buze provocatoare în doar 1, 2… exact, în doar 2 pași! Mai întâi aplică nuanța dorită, în funcție de outfit, momentul zilei, stare de spirit, după care, aplică un strat de gloss pentru acel efect strălucitor! Poți aplica gloss-ul de mai multe ori pe parcursul unei zile, pentru un plus de strălucire și hidratare. Iar atunci când vrei să îndepărtezi produsul, folosește un demachiant bifazic de preferat.

Cele 8 nuanțe Provocalips sunt menite să scoată la iveală alter ego-ul tău de femeie fatală, iar ambalajul este atrăgător și sexy – un capăt este în aceeași nuanță precum cea a rujului pe care îl conține, iar celălalt – cel cu gloss-ul – este alb, cu aplicații în formă de buze seducătoare! Porțiunea centrală, cea care îmbină cele 2 aplicatoare ale produsului, este neagră și decorată cu logo-ul Rimmel London. See it, love it, get it!

Îndrăznește să provoci, să te distrezi, să fii o adevărată trouble maker. Indiferent în ce context ai alege să porți Provocalips, buzele tale vor păstra secretul! Live the London look.

Preț recomandat*: 37,00 RON.

* Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *