free download 78 travel guides written by experts

RHS Company a devenit Distribuitor Autorizat Cisco

RHS Company, cea mai performantă platformă business-to-business din Romania, a devenit noul distribuitor Cisco, lider mondial pe piața de echipamente pentru networking şi internet.

Parteneriatul RHS – Cisco pune pe primul loc clienții, în acord cu strategia ambelor companii de a veni mereu în întâmpinarea nevoilor acestora, punându-le la dispoziție soluții de calitate, eficiente și măsurabile care să îi ajute să își îndeplinească cu succes obiectivele de business și să comunice mai ușor. Încheierea parteneriatului cu Cisco face parte din strategia RHS de a deveni distribuitorul numărul 1 în România pentru soluții de business premium și de a aborda toate segmentele de piață cu soluții customizate, oferind în mod constant partenerilor posibilitatea de a-și crește în mod organic afacerea împreună cu RHS.

“Obiectivul principal al RHS Company este de a atrage cât mai mulţi dintre partenerii tradiţionali în business-ul cu valoare adăugată. Cisco reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii, o ocazie unică de creştere a expertizei tehnice şi a competenţelor de business, oferindu-le posibilitatea de a se diferenţia faţă de competiţie şi de a aborda segmente noi de piaţă. Un alt obiectiv pe care ni-l propunem este acela de a identifica şi parteneri care nu au în portofoliu soluţii bazate pe tehnologiile Cisco, ci soluţii similare sau adiacente – servere, centre de date, cablări structurate, aplicaţii software în special în zona TELCO – şi de a le demonstra potenţialul afacerii lor cu echipamente şi tehnologii Cisco.” a declarat Dl. Dragoş Popescu, General Manager – RHS Company.

“Parteneriatul cu RHS creează premisele accesului la noi pieţe locale, la o nouă bază de reselleri şi, prin acestea, la noi proiecte de succes.”, a spus Dragoş Josanu, Regional Sales Manager pentru organizaţia de parteneri a Cisco România.

“Puterea financiară, eficientă operaţională, politică de preţuri adecvată, suportul de marketing, financiar, tehnic şi logistic şi mai ales orientarea noastră către parteneri vor fi argumente solide pentru ca RHS să devină în cel mai scurt timp un partener de încredere pentru toţi viitorii noştri clienţi.” a completat Dl. Dragoş Popescu.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *