free download 78 travel guides written by experts

RFI Romania iti face cadou turul Capitalelor Imperiale!

O plimbare pe strazile Orasului de aur – Praga, impozantul Castel din Bratislava, Catedrala Sfantul Stefan din Viena, Palatul Regal din Budapesta si cel mai frumos traseu al Dunarii prin defileul Wachau.

Tot ce ai de facut pentru a te bucura de toate acestea este sa postezi pe site-ul www.rfi.ro, in perioada 24 martie – 20 aprilie, o fotografie sau linkul catre un video pe care l-ai filmat intr-unul dintre orasele ce fac parte din turul Capitalelor Imperiale (Budapesta, Bratislava, Praga si Viena).

Daca nu ai vizitat niciunul dintre aceste orase, ne poti lasa cateva randuri in care sa ne scrii ce oras iti doresti cel mai mult sa vezi si de ce.

In fiecare zi de concurs se vor alege doua dintre materialele postate, urmand ca la final, marele castigator sa fie desemnat prin tragere la sorti din cele 40 de postari selectionate. Castigatorul concursului va fi anuntat vineri, 23 aprilie. Regulamentul concursului se gaseste la adresa //www.rfi.ro/concursuri/capitale-imperiale_18.html

Fiecare material incarcat pe www.rfi.ro te aduce mai aproape de maretia Capitalelor Imperiale!

Turul Capitalelor Imperiale se va desfasura pe parcursul a opt zile (5 – 12 mai) si include vizitarea oraselor Budapesta, Bratislava, Praga si Viena.

Bucuresti, 25.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *