free download 78 travel guides written by experts

Rezultatele Studiului State of Social Media Employment – prezentate la a patra editie Webstock

Pentru al patrulea an consecutiv, comunitatea online din Romania s-a reunit pe 23 septembrie in cadrul Webstock 2011, cea mai mare conferinta locala de social media. Evenimentul a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a fost un maraton de 10 ore care a atras un numar de peste 600 de participanti.

In cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele studiului State of Social Media Employment, realizat de Evensys in colaborare cu Portal HR, din dorinta de a surprinde in ce masura putem vorbi in clipa de fata despre aparitia unei noi meserii in peisajul pietei muncii din Romania. Peste 170 de persoane au contribuit la rezultatele studiului, iar informatiile pot fi gasite aici: //slidesha.re/stateofsocialmedia.

Prima parte a evenimentului a urmarit evolutia social media in Romania in ultimul an si ascensiunea retelelor sociale pe plan local, continuand cu o serie de invitati ce au inspirat prin prezentarilor lor si mesajele transmise. In cea de-a doua jumatate a zilei, participantii au putut alege sa asiste la una din cele 3 conferinte desfasurate simultan: Pro Blogging – sesiune dedicata bloggerilor, cu tips & tricks si sfaturi pentru imbogatirea blogosferei locale, Social Media Professionals – conferinta ce a prezentat o parte din provocarile cu care se confrunta industria de comunicare in social media si Future Trends – unde gadget-urile si aplicatiile mobile au fost subiectele principale.

La sfarsitul zilei, evenimentul a gazduit Gala Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala. Din cele 254 de aplicatii inscrise in cele 12 categorii disponibile in concurs, 103 proiecte au ramas in cursa pentru premiile celei de-a patra editii a evenimentului. Juriul a desemnat anul acesta 47 de castigatori, 13 dintre proiecte fiind distinse cu trofeul Webstock 2011.

Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie s-a bucurat de sustinerea partenerilor Petrom, Nokia si HP.

Intregul eveniment a fost transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx atat pe site-ul dedicat, pe pagina de Facebook, cat si pe alte platforme.

Pentru a afla mai multe despre cum a decurs evenimentul si despre premiile acordate, vizitati www.webstock.ro.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *