free download 78 travel guides written by experts

Rezultatele financiare din 2011 confirma statutul de lider al BDR Associates

pe piata comunicarii strategice din Romania

BDR Associates a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 5% comparativ cu 2010

BDR Associates Communication Group, lider al pieţei de comunicare strategică din România, a înregistrat la finalul anului 2011 o cifră de afaceri de 5.874.301 lei ( 1.900.000 USD la curs mediu), în creștere cu 5% față de anul anterior și cu aproximativ 50% comparativ cu 2009.

“Anul 2011 a fost un an echilibrat, deși în plină recesiune, agenția și-a crescut portofoliul de clienți, câștigând câteva licitații importante, sau dezvoltând proiecte noi, pentru clienții tradiționali. Ne-am extins și nuanțat consultanța strategică, mai ales în public affairs, am dezvoltat competențe solide în cercetare, documentare și mapping pentru domenii financiare specifice, energie și diverse industrii, am devenit mai puternici în piața din Republica Moldova prin clienții noi câștigați si prin calitatea proiectelor respective, a declarat Cătălina Stan, Președinte și CEO al BDR Associates.

“Pentru 2012, ne propunem o creștere a cifrei de afaceri moderată, în procent dublu față de creșterea înregistrată anul trecut, să investim în angajaţii agenţiei și să dezvoltăm capacităţi profesionale interne pentru a menține calitatea serviciilor agenției și implicit, pentru a ne susține clienții” a adăugat Cătălina Stan.

În 2011 BDR Associates a implementat peste 30 de proiecte și a câştigat noi clienți printre care Lidl, Flextronics, Cord Romania, Minuzzo Italyan Style, iar in Republica Moldova: grupul de fonduri de invesțiii Adriatic Fund , sau Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.

Bucuresti, 06.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *