metalshow

Rezultate peste asteptari

Parteneriatul K Tech – Ultra PRO –  D-Link –  înregistrează rezultate peste aşteptări

K Tech – Ultra PRO şi D-Link  au încheiat, în luna iunie a acestui an, un acord privind vânzarea de echipamente D-Link în reţeaua de magazine Ultra PRO Computers.
După primul trimestru de colaborare, rezultatele au depăşit aşteptările. Publicul a primit extrem de bine echipamentele D-Link comercializate în magazinele Ultra PRO Computers, în ultima lună înregistrând o dublare a vânzărilor comparativ cu luna precedentă.

Gama completă de produse D-Link destinată SOHO şi SMB este disponibilă în întreaga reţea de magazine Ultra PRO Computers din toată ţara. Este vorba de echipamente de reţelistică – routere cu şi fără wireless, access pointuri, plăci de reţea, wireless de buzunar, switchuri etc., unele dintre ele beneficiind de Click n’ Connect, tehnologie ce permite o configurare facilă a acestora.

„În acord cu strategia de apropiere faţă de clienţi, în magazinele Ultra PRO Computers oferta D-Link se  adresează celei mai largi game de preferinţe. De asemenea, am acordat o atenţie deosebită şi pregătirii personalului de vânzări, prin sesiuni de training  destinate acestei categorii de produse. Este important să oferi clienţilor produsul care răspunde cel mai bine necesităţilor şi preferinţelor.”, a declarat Cătălin Butolo, Director de Marketing al grupului K Tech – Ultra PRO.

Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România, afirmă: “Soluţiile tehnologice oferite de D-Link pentru segmentul SMB / SOHO sunt extrem de performante. Inteligenţa integrată în ele este de nivel Enterprise, iar produsele sunt de înaltă calitate, fiabile, la preţuri excelente în domeniul reţelelor şi comunicaţiilor”.
În plus, Mihalcea subliniază că “Ultra PRO Computers  este primul lanţ IT din România cu care D-Link a încheiat un astfel de parteneriat. Colaborarea pe care am dezvoltat-o cu K-Tech – Ultra PRO este excelentă şi am înregistrat rezultate foarte bune în primele trei luni de parteneriat. Dacă la început produsele D-Link se aflau doar în unele magazine Ultra PRO Computers, astăzi se pot găsi în întreaga reţea. Am fost plăcut impresionaţi de rezultatele înregistrate şi suntem încrezători că trendul ascendent în vânzările de echipamente D-Link se va menţine. Avem în plan să extindem în continuare gama de produse D-Link disponibile în reţeaua Ultra PRO Computers din toată ţara”.

Bucuresti, 31.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *