Shadow

Rezultate campanie IKEA ”NE JUCĂM pentru dreptul la joacă!”

Mulțumim pentru susținerea Campaniei ”NE JUCĂM pentru dreptul la joacă!”

Mii de copii din comunități sărace, tabere de refugiați și zone de conflict și copii cu dizabilități se vor putea juca din nou cu ajutorul programelor globale finanțate de IKEA Foundation. Prima campanie IKEA „NE JUCĂM pentru dreptul la joacă!” s-a încheiat cu succes și în magazinul IKEA din București prin implicarea angajaților și clienților IKEA.

dreptul la joaca

Vizitatorii magazinului IKEA din București au cumpărat 59.472 de jucării de pluș, jocuri și cărți de povești în perioada 1 noiembrie – 24 decembrie 2016. Pentru fiecare produs pentru copii cumpărat pe durata Campaniei ”NE JUCĂM pentru dreptul la joacă!”, IKEA Foundation a donat câte 1 euro pentru a reda dreptul la joacă celor mai vulnerabili copii din lume.

În perioada campaniei, angajații și clienții din toate magazinele IKEA din lume s-au implicat în susținerea acestei cauze și au contribuit la vânzarea a 12,6 milioane de jucării de pluș, jocuri și cărți pentru copii. Astfel, IKEA Foundation a donat 21,5 milioane de euro* către șase organizații partenere care vor ajuta mii de copii vulnerabili din Asia și Africa să se bucure de dreptul lor la joacă.
Per Heggenes, CEO IKEA Foundation, a declarat: „Le mulțumim tuturor angajaților și clienților IKEA pentru că au înțeles cât este de importantă joaca pentru cei mai vulnerabili copii din lume și pentru că au dus acest mesaj mai departe. În numele IKEA Foundation, vă mulțumesc!”.

*Această donație include o contribuție extra pentru 2017, care să asigure cele mai bune șanse de reușită proiectelor finanțate.

Află care sunt organizațiile partenere și cum se schimbă viețile copiilor prin campania ”NE JUCĂM pentru dreptul la joacă!”.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *