free download 78 travel guides written by experts

Rezoluție pentru 2020: să citim mai mult!

Editura NICULESCU KIDS aduce o gamă largă de titluri dedicate tinerei generații

Din 2017, de la repoziționarea Editurii NICULESCU pe piața de carte din România, editura și-a extins constant portofoliul de titluri destinate educării informale a copiilor.

Conștientă de importanța educației copilului în cadrul familiei, Editura NICULESCU a creat colecția KIDS care reprezintă un excelent suport informativ pentru părinți și copii.

„În această eră a digitalizării, cartea rămâne o piatră de temelie în educarea tinerei generații, iar filtrul editorial prin care trece fiecare text ce vede lumina tiparului reprezintă o garanție a acurateții informației, lucru pe care cu greu îl poate oferi informația digitalizată, ale cărei surse generatoare nu sunt cunoscute. Noi suntem mereu preocupați să venim în întâmpinarea nevoii de informare a cititorilor, cu cărți de cea mai bună calitate, atent analizate din punct de vedere al conținutului și care să poarte semnătura unei autorități în domeniul abordat.” – susține Andrei Niculescu, Director General al Editurii NICULESCU.

Editura Niculescu, carti din colectia KIDS

Urmând trendul actual de abordare a educației STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) cărțile pentru copii sunt scrise în așa fel încât aceștia să poată descoperi știința din viața de zi cu zi, să învățe să joace Șah sau să dezlege mistere neelucidate încă. Limbajul în care sunt redactate poveștile clasice sau avangardiste, din domeniul științelor umaniste sau exacte, este optim adaptat nivelului de înțelegere al copilului aflat în diferite etape ale dezvoltării. Cărțile sunt concepute pe categorii de vârstă, marcate în acest sens pe copertă.

„M-am alăturat de curând editurii NICULESCU și am descoperit lumea magică a cărților dintr-o nouă perspectivă. Până să ajungă în mâinile cititorului, o carte se șlefuiește strat cu strat, autorul propune textul, redactorul îi dă o formă coerentă și verifică autenticitatea informațiilor, tehnoredactorul propune conținutul vizual. Alături de ei se află o întreagă echipă de profesioniști pentru a se asigura de cea mai bună prezentare a cărții din punct de vedere al conținutului și al imaginii. Oferta noastră cuprinde cărți de povești, experimente sau jocuri și activități, menite să încurajeze copiii să cerceteze, să descopere lumea, mânați de propria curiozitate. În acelaşi timp, informaţia este un suport adecvat pentru părinți, care îi pot astfel sprijini pe copii în această incursiune. Să nu uităm că educația se face prin modelare, exemplu personal și prin joc.” – a declarat Alina Costache, PR Editura NICULESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *