free download 78 travel guides written by experts

Rexona a lansat in pasi de dans noile deodorante antiperspirante cu tehnologia Motion Sense™

Saptamana aceasta, in Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, Jojo, imaginea Rexona in Romania din 2008, a deschis expozitia de tinute pe care le-a purtat la ultima editie a concursului „Dansez pentru tine”, alaturi de partenerul ei de dans, Ionut Tanase.

In prezenta invitatilor la eveniment, Jojo a dezvaluit secretul atitudinii sale pozitive si increderii in sine: deodorantul Rexona, acum cu o noua tehnologie, Motion Sense™ – microcapsulele cu parfum se sparg la miscarea bratelor si elibereaza parfum care pastreaza senzatia de prospetime pe durata intregii zile. Pentru a evidentia noua tehnologie Motion Sense™, Jojo a aratat in premiera publicului bratara Rexona, care ne arata cat de mult ne miscam intr-o zi.

„Imi reamintesc cu placere de antrenamentele pe care le-am avut pentru „Dansez pentru tine” si trebuie sa recunosc ca nu stiu ce m-as fi facut fara Rexona! Deodorantul Rexona mi-a oferit protectie imbatabila pentru 48 de ore; eu fiind o persoana activa am nevoie de un antiperspirant potrivit, care sa tina pasul cu stilul meu de viata. Invit alaturi de mine toate femeile din Romania sa descopere cat de des se activeaza Rexona pe parcursul zilei” spune Jojo.

Pentru a demonstra eficienta noilor deodorante antiperspirante Rexona, dar si pentru a arata publicului ca este in forma maxima in orice moment al zilei, Jojo a oferit publicului un moment de dans, alaturi de partenerul sau, Ionut Tanase.

„Pentru seara aceasta, am ales impreuna cu coregraful nostru quickstep deoarece solicita foarte mult bratele. Rezultatul? Chiar si dupa efort fizic intens, Rexona functioneaza!”

Printre invitatii participanti la evenimentul Rexona, s-a aflat si Bogdan Boanta, coregraful care i-a ajutat pe Jojo si Ionut sa castige competitia viselor la finalul anului trecut, dar si jurnalisti si sustinatori ai echipei Jojo – Ionut.

Expozitia de tinute este deschisa publicului larg in sala IMAGIKA din Grand Cinema Digiplex in intervalul 19-25 martie.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *