free download 78 travel guides written by experts

Reviste si ziare de toate felurile, ghiduri TV, presa internationala la Liberty Center

in noul magazin Inmedio

Liberty Center anunta deschiderea de curand a unui nou magazin, de aceasta data a centrului Inmedio,  parte a binecunscutei retele de magazine cu acelasi nume.
Situat la parterul Liberty Center, noul magazin are o suprafata de 35 mp si se alatura celorlalte 123 de centre Inmedio deschise in Romania si care propun clientilor cea mai larga selectie de presa romaneasca si internationala, produse de tabac si accesorii, precum si alte produse conexe.
Magazinul de la Liberty Center isi asteapta clientii cu cele mai recente aparitii media- ziare, reviste si editoriale-carti, cu o gama variata de produse, de la produse de tabac 9tigarete, trabucuri si accesorii), guma de mestecat, bomboane, racoritoare si cafea la baterii si cartele telefonice. Programul de functionare al magazinului este 10:00 – 22:00.

Inmedio vine sa se alature noilor magazine si standuri deschise in ultima perioada la Liberty Center: adidas Kids Store, primul si sigurul magazin din Romania dedicat de celebrul brand copiilor, Artistic Tatoo, salonul de tatuaje si body-piercing, Radar-party Center, dedicat celor care vor o petrecere reusita, Flormar- celebrul brand italian de produse cosmetice.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *