free download 78 travel guides written by experts

Revista Viva! porneste lupta impotriva sedentarismului

Revista VIVA pornește lupta împotriva sedentarismului. Prima acţiune din cadrul campaniei promovate de „Viva!“ va avea loc duminică, 24 mai, în Parcul Tineretului din Bucureşti, de la ora 10.00. Vedete, dar și iubitori ai sportului în general, vor alerga in jurul lacului pe un traseu de aproximativ 5 kilometri.

Cuplul Mircea Badea & Carmen Brumă este imaginea acestei campanii. Cei doi au un stil de viață sănătos și vor lupta alături de noi pentru ca sportul să devină “materie obligatorie” în viața tuturor. “VIVA! la Revolucion!” vor striga Mircea și Carmen alături de alte vedete ce vor fi invitate să susțină “mișcarea” din 24 mai. Vor veni: Alessandra Stoicescu, Gabriel Henessey, Livia Dilă, Malvina Cervenschi, Crina Abrudan, Melania Medeleanu, Mihai Gîdea, Monica Petrică, Orlando, Escu și Popescu, Iuliana Tudor, Amalia Năstase, Camelia Șucu,
Șefana Samfira, Dragos Bucurenci, Ilinca Vandici și multi alții.

“Asta aștept eu de la această manifestare: să fie amuzantă. Sigur că nu se vor petrece mutații semnificative în mentalul colectiv, dar vom fi impreună, vom rîde și vom avea de ce să ne aducem aminte” spune Mircea Badea despre Viva la Revolucion.

Carmen Brumă: “Persoanele sedentare fac aproximativ 3000 de pași de dimineața până seara. Deși nu există un număr de pași valabil pentru toată lumea, experții propun cifra de 10 000 pentru o existență sănătoasă. Vă invităm să-i facem împreună”.
Startul se va da la intrarea Șincai a Parcului Tineretului. Înscrierea va începe de la 9:30.

Revista VIVA! se bucură de o audienţă lunară de 147.000 cititori pe apariţie, potrivit Studiului Naţional de Audienţă (perioada: Ianuarie 2008 – Ianuarie 2009) și este publicată de Edipresse AS România.
sunt disponibile la: Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon, Magazinele Music Shop si reteaua www.bilet.ro.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *