Kinodiseea

Revista Presei – o noua experienta

REVISTA PRESEI – o noua experienta online de la Quest Media. Lansarea oficiala astazi, Miercuri, 31 mai 2006.

SC Quest Media SRL relanseaza siteul de REVISTA PRESEI intr-un nou format accesibil si atractiv. Printr-un design modern si o structurare clara si eficienta a informatiilor dorim sa oferim tuturor vizitatorilor nostri o experienta aparte in domeniul informarii pe Internet.

Peste 600 de articole noi in fiecare zi
Dorim sa punem la dispozitia Dumneavoastra un instrument de informare completa si eficienta. De aceea va oferim in fiecare zi peste 600 de articole noi structurate pe categorii de interes. In plus, modul sintetic de prezentare faciliteaza selectarea informatiilor dorite.

Un site bilingv cu stiri proaspete
Un alt element cheie al siteului press.questmedia.ro este reprezintat de cele doua sectiuni distincte: romanian si english. Sectiunea in limba romana abordeaza temele importante din mass-media romaneasca; cea in limba engleza prezinta pe scurt cele mai importante stiri la nivel international.

Informatie de calitate
Informatiile prezentate pe siteul press.questmedia.ro sunt sinteze din cele mai importante surse de stiri nationale si internationale: Adevarul, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Libertatea, Computer Games, PC World, Softpedia, OnlineSport, Fanatik, CNN, BBC, Google, New York Times si multe altele.

Evoluam in permanenta
In curand pe siteul press.questmedia.ro veti putea gasi o lista completa a mass-media romaneasca dar si un index al administratiei publice locale si centrale.

Bucuresti, 31.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *