free download 78 travel guides written by experts

Revista “Men’s Health” intra in portofoliul Sanoma Hearst Romania

Revista Men’s Health va fi publicatã de Sanoma Hearst România incepând cu ediția de decembrie 2011. Acest prim număr va fi o ediţie trimestrială urmând să apară din nou lunar o dată cu ediţia de martie 2012.

Sanoma Hearst România a obținut licența pentru acest titlu de la Rodale Inc. și își consolideazã poziția de lider pe piața revistelor din România în genere şi în special cea pentru bărbaţi.

Lansată în România în martie 2005, Men’s Health este revista cu cele mai multe licenţe internaţionale şi cele mai multe reviste vândute dintre publicațiile destinate bărbaților din întreaga lume. Subiectele revistei sunt concentrate pe sport şi fitness, sănătate și nutriție, modă și îngrijire personală, relația de cuplu, reportaje.

“Men’s Health se potriveşte foarte bine în portofoliul nostru de bărbaţi cu FHM, auto motor si sport şi Esquire”, declară Els Loesberg, cluster CEO South East Europe Sanoma şi Director General al Sanoma Hearst România. “Este o adevărată forţă să avem aceste branduri internaţionale în clusterul nostru de barbaţi, acoperind segmentul aproape în totalitate cu un market share de 65%. Avem o mare oportunitate de a face proiecte noi pentru clienţii de publicitate, pachete attractive si cross promotion. Rodale este un partener important pentru Sanoma, noi publicînd cu success Men’s Health în alte ţări în care activează Sanoma. Este natural să luăm acest titlu şi să avem grijă de el. Este, de asemenea şi parte din strategia Sanoma Hearst România să creştem market share-ul şi să ne menţinem poziţia de lider al publisherilor de reviste”.

Editată în 44 de ţări, cu peste 20 milioane de cititori în întreaga lume, Men’s Health este cel de-al 20-lea titlu din portofoliul Sanoma Hearst România.

Sanoma Hearst România mai editeazã revistele Cosmopolitan, Beau Monde, Esquire, FEMEIA., Femeia de azi, Bucãtãria de azi, Mãmica de azi, Sãnãtatea de azi, FHM, Harper’s Bazaar, Mami, Marie Claire, National Geographic, NG Traveler, auto motor si sport, Story, Miresici, Casa și grãdina, Villa Design precum și numeroase website-uri – mami.ro,miresici.ro, femeia.ro, parinti.com, fhm.ro, marieclaire.ro, cosmopolitan.ro.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *