free download 78 travel guides written by experts

Revista italiana Sale&Pepe vine in Romania

Monden Media Group lansează pe 1 octombrie în România revista Sale&Pepe, cea mai populară revistă de gastronomie din Italia, editată de trustul de presă Mondadori, lider pe piaţa de publishing italiană.

Revista Sale&Pepe, o publicaţie lunară care se adresează pasionaţilor de gastronomie, face parte din categoria Premium şi are aproximativ 100 de pagini cu reţete de sezon, uşor de citit şi simplu de realizat. Misiunea revistei este să aducă inspiraţie în bucătăria tradiţională şi să încurajeze un stil de viaţă sănătos, concentrându-se în acelaşi timp asupra gătitului ca artă. “Sperăm să putem aduce secrete din bucătăria italienească pe mesele românilor în reţete sănătoase şi foarte simplu de pregătit”, a spus Cristina Verona, redactor-şef al revistei Sale&Pepe România.

Numerele sale vor fi vândute la stand la preţul de 3,9 lei/exemplar. Multe dintre acestea vor conţine gadgeturi şi accesorii culinare pentru amatorii şi împătimiţii gătitului. Fiecare ediţie a revistei conţine peste 60 de reţete din bucătăria mediteraneană şi internaţională. Toate reţetele incluse în revistă sunt pregătite şi testate înainte de a fi publicate.

Ediţia din luna octombrie cuprinde rubrica Scoala Sale&Pepe, un îndrumar pentru toţi începătorii în artă culinară, care prezintă pas cu pas pregătirea unor reţete clasice. Acelaşi număr cuprinde şi secţiunea Învăţaţi să Cumpăraţi, cu informaţii utile şi sfaturi privind cumpărăturile de sezon.

Lansarea oficială a revistei Sale&Pepe va avea loc pe data de 1 octombrie, la Trattoria il Calcio Atheneu, în prezenţa Giovannei Camozzi, redactor-şef al ediţiei italiene, şi a lui Andrea Albini, International Brand Manager al grupului Mondadori cu sediul la Milano, care a demarat recent un program de investiţii în regiune. La eveniment va participa Antonio Passarelli, unul dintre cei mai mari maeştri bucătari din Italia, care va pregăti pentru invitaţi un show culinar. Printre participanţi se vor număra şi cunoscuţi oameni politici, alături de Oana Niculescu Mizil, director onorific al Monden Media Group.

Revista Sale&Pepe, fondată în 1987, apare şi într-o ediţie în limba sârbă, publicată la Belgrad sub licenţă.

Tirajul iniţial al revistei în limba română va fi de 30,000 de exemplare, iar preţul abonamentului anual va fi de 33 Lei + taxe poştale.

Monden Media Group, înfiinţat în 2004 de Jamil Tohme şi condus actualmente de Peter Jansen, deţine în prezent două titluri în portofoliu, Monden si Sale&Pepe, ambele publicaţii lunare glossy.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *