free download 78 travel guides written by experts

Revista INCURSIUNI PEDAGOGICE

La solicitarea intensă a cadrelor didactice de a publica studii de specialitate, editura 3D ARTE organizează, începând cu 15 octombrie 2008, proiectul intitulat INCURSIUNI PEDAGOGICE –  revistă de specialitate pentru cadrele didactice.

INCURSIUNI PEDAGOGICE este o publicaţie periodică în care sprijinim cadrele didactice din învăţământul universitar şi preuniversitar să publice articole de specialitate, studii, recenzii, care tratează probleme cu care se întâlnesc toţi actorii implicaţi în actul educaţional: cadre didactice, elevi sau părinţi. Îmbinarea teoriei cu exemple din munca de zi cu zi, personalizată fiecărui pedagog, transmiterea lui celorlalţi este cu certitudine un schimb de experienţă util.

Pentru primul număr al revistei termenul limită al expedierii articolelor este 15 noiembrie 2008, iar pentru cel de-al doilea număr – 15 ianuarie 2009. Pot trimite articole educatoare, învăţători, institutori şi profesori din toată ţara. Mai multe detalii despre acest proiect se găsesc pe site-ul editurii www.editura.3darte.ro, sau contactându-ne pe mail 3darte.edu@gmail.com/ editura.3darte@yahoo.com.

Primul număr al revistei va fi tipărit şi lansat la începutul lui decembrie 2008.

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *