Kinodiseea

Revista EVENT BAZAR are un nou redactor sef: CARMEN VOINEA!

Numarul din noiembrie a revistei EVENT BAZAR beneficiaza de prezenta d-nei CARMEN VOINEA, pe post de redactor sef!

Carmen Voinea a lucrat 9 ani la Teatrul National Bucuresti si mai bine de 12 ani in televiziune.

A fost director de program al tuturor emisiunilor realizate de Mihaela Radulescu pentru B1TV, producator al mai multor interviuri de succes ale celebrei vedete tv si colaborator apropiat al acesteia in toate activitatile umanitare, de promovare a campaniilor sociale si a diverselor produse comerciale.

Event Bazar este o revista ce are un tiraj de 5.000 bucati si se distribuie gratuit departamentelor de PR, HR si Marketing ale multinationalelor dar si organizatorilor de evenimente si agentiilor de publicitate.

Se gaseste la vanzari in locatiile InMedio si Hiparion din tara.

De asemenea, un partener puternic pe revista, este Baneasa Shopping City ce sustine revista prin prezenta ei la InfoDesk, distribuind-o gratuit.

EVENT BAZAR este prima REVISTA in care se regasesc sfaturile celor mai buni Event Manageri pentru incepatorii in domeniu, un adevarat manual pentru cei care doresc sa invete ce inseamna organizarea de evenimente. De asemenea este revista in care poti afla cum sa “planuiesti” un eveniment de unul singur si ce servicii pot oferi agentiile organizatoare de evenimente.

Despre campanii electorale, evenimente de team building, destinatii exotice pentru pregatirea unei echipe si multe alte interviuri si articole puteti citi in fiecare numar al revistei Event Bazar, revista dedicata organizatorilor de evenimente, un accesoriu must-have pe biroul oricarui profesionist in Event Management.

Bucuresti, 10.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *