bucharest tech week 2021

Revista Eva se alatura

campaniei de informare ReductoStart

Work-shop organizat în cadrul campaniei ReductoStart cu revista Eva, cititoarele sale, membri ReductoStart şi medici parteneri ai programului

 ReductoStart, cea mai amplă campanie de informare asupra riscurilor obezităţii şi revista Eva au organizat pe data de 24 mai 2006 un eveniment cu caracter informativ la Amsterdam Cafe & Terrace la care au participat cititoare ale revistei Eva, membre înscrise în acest program, precum şi medici specialişti, parteneri ai programului.

Cadrul în care s-a desfaşurat sesiunea de informare, a fost unul prielnic discuţiilor pe teme de interes major pentru toţi cei participanţi. Alături de cititoarele revistei Eva, la eveniment au participat persoane înscrise deja în campania ReductoStart şi medici specialişti, care au oferit informaţii utile celor invitaţi. Temele dezbătute au acoperit o arie largă de subiecte, gravitând totuşi în jurul temei principale, riscuri, metode de prevenire şi de combatere a obezităţii.

Alături de medici, membrele ReductoStart, cititoarele revistei Eva şi reprezentanţii presei, s-au reunit pentru a susţine campania ReductoStart şi pentru o oferi un punct de sprijin cititorilor direct interesaţi de acest subiect personalităţi din lumea mondenă, dintre care le amintim pe frumoasa VJ-iţă MTV Ella şi pe interpreta de jazz şi muzică electronică Mara.

„M-am hotărât de mai multe ori să slăbesc, însă am urmat diverse reţete care mi-au trecut prin mână şi de fiecare dată după ce reuşeam să scap de câteva kilograme, în scurt timp, acumulam mult mai multe. Am ajuns la concluzia că nu mai trebuie să slăbesc după ureche şi să apelez la ajutorul unui nutriţionist. Aşa am aflat şi de programul ReductoStart şi viaţa mea a început să se schimbe. În bine!” a declarat Alina Vancia, membru ReductoStart.

Evenimentul s-a desfăşurat cu susţinerea artistului Narcis Virgiliu şi a unor companii de renume precum Cramele Recaş, Campina România şi Abbott Laboratoires.

Work-shop-ul a fost un succes prin numărul ridicat de participanţi  care au dovedit un viu interes pentru temele prezentate.

Despre ReductoStart

Campania ReductoStart, lansată sub sloganul „Mă Regăsesc”, reprezintă cel mai amplu program educaţional de informare a populaţiei asupra riscurilor obezităţii desfăşurată la nivel naţional, care oferă în acelaşi timp şi soluţii pentru prevenirea şi tratamentul corect al acestei boli. În cadrul campaniei sunt implicaţi reprezentanţi ai vieţii socio-culturale şi mass-media, precum şi partenerii tradiţionali ai campaniei ReductoStart, peste 50 de medici specialişti în nutriţie, farmacii şi cluburi de fitness din toată ţara.

La dispoziţia persoanelor care s-au decis să slăbească sănătos stă un Call Center cu numărul de telefon cu tarif normal, 021-252.33.43, precum şi site-ul www.reductostart.ro, prin intermediul cărora se pot face programări la medicii parteneri ai programului ReductoStart.

 Programul are ca iniţiator şi principal susţinător compania Abbott Laboratories România, companie multinaţională, activând în proiectarea, cercetarea, dezvoltarea, producţia şi distribuţia de produse medicale şi farmaceutice, inclusiv produse nutriţionale, de diagnostic şi aparatură.

Bucuresti, 26.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *