free download 78 travel guides written by experts

Revista Eurolines: un vis implinit!

Incepand cu luna aprilie, Media10 editeaza pentru compania Eurolines revista CALATOR! Aceasta este singura revista pe care compania de transport Eurolines o ofera pasagerilor sai pentru o calatorie cat mai confortabila, relaxanta si placuta. Revista se distribuie in toate autocarele Eurolines si ale partenerilor, precum si in toate agentiile si in intreaga retea de revanzatori Eurolines, intr-un tiraj de 20.000 exemplare, o data la doua luni.

“Revista Calator Eurolines reprezinta implinirea unui vis mai vechi al grupului Touring-Eurolines. Aflata la primul numar, revista Calator Eurolines are in primul rand menirea de a va face calatoria cu autocarul mai placuta. Peste patru milioane de calatori cu autocarul transportati de noi in ultimii cincisprezece ani nu au avut aceasta posibilitate. Si ne-a parut rau! Acum am indreptat acest neajuns si avem o platforma de comunicare directa cu toti cei care apeleaza la serviciile noastre. Vrem sa ne cunoasteti mai bine, sa fiti mai bine informati si sa contribuim prin intermediul revistei noastre la confortul calatoriei alaturi de noi.” ne-a declarat Dragos Anastasiu – Presedintele Grupului Eurolines Romania.

Eurolines detine cea mai mare retea de agentii proprii de turism din Romania si este unul dintre cei mai importanti transportatori internationali de persoane. Eurolines ajunge in peste 400 de destinatii din Europa cu autocarele proprii sau prin intermediul partenerilor din Romania si a companiilor de transport membre ale organizatiei Eurolines.

Media 10 detine in portofoliu pe langa revista Calator si revistele Insight TAROM, Airport View, Be Blue Air.

Bucuresti, 24.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *