free download 78 travel guides written by experts

Revista Biz lanseaza in premiera Anuarul Directorilor de Marketing

Revista Biz va lansa in cadrul conferintei Best Marketing prima editie a Anuarului directorilor de Marketing din Romania. Acest supliment editorial, o premiera pe piata din Romania, listeaza directorii de Marketing din top 300 companii si din topul investitorilor in publicitate in 2013.

Lansarea va avea loc miercuri, 21 mai, la Hotel Howard Johnson Bucuresti, in cea de-a treia sesiune a conferintei Best Marketing.

"Am ales sa facem un anuar al directorilor de marketing, si nu unul al campaniilor, sau al brandurilor, pentru ca in esenta, in spatele oricarui brand stau niste oameni, nu doar niste teorii, strategii si mecanisme. Vrem sa stim cine sunt oamenii care creeaza branduri si campanii, ce i-a format, ce-i defineste, care le-a fost parcursul profesional" declara Marta Usurelu, Redactor Sef, revista Biz.

Conferinta Best Marketing se adreseaza specialistilor in media, marketing, publicitate si PR si raspunde catorva dintre cele mai noi provocari pe care oamenii de comunicare le au in contextul impus de revolutia digitala si noile reguli de Consumer Engagement. Pe parcursul a trei sesiuni complete, panelurile de speakeri vor aborda concepte cum sunt Real Time Marketing, Marketing Experiential sau Content Marketing. Sunt asteptati peste 150 de participanti in audienta, directori de marketing, comunicare si PR precum si reprezentanti ai agentiilor si specialisti.

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc la www.bizforum.ro/bestmarketing. Pentru detalii, inscrieri si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la adresa de mail gabriela.matei@revistabiz.ro.

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *