free download 78 travel guides written by experts

Revista “Auto Motor Si Sport” intra in portofoliul Sanoma Hearst Romania

Începând cu ediția de aprilie 2010 revista Auto Motor și Sport va fi publicată de Sanoma Hearst România.

Sanoma Hearst România a obținut licența de la Motor Presse International și își consolidează astfel poziția de lider pe piața revistelor din România.

Auto Motor și Sport este prima revistă auto lansată în România încă din 1997 și unul dintre brandurile de tradiție din Europa. Este recunoscut ca lider de opinie și furnizează lunar informație credibilă, exclusivă și surprinzătoare din domeniul auto. Audiența revistei în România se ridică la peste 283.000 de cititori pe ediție, iar vânzările revistei în jurul a 14.000 exemplare.

“Auto Motor și Sport se potrivește perfect cu portofoliul nostru de reviste pentru bărbați. Sunt foarte bucuroasă că am adăugat acest mare și binecunoscut brand în portofoliul Sanoma Hearst România. Acest lucru subliniază strategia noastră de a fi lideri de piață pe cele mai importante segmente. Alături de revistă vom dezvolta desigur și partea digitală. Dar pentru început, veau să urez un calduros bun venit în compania noastră, echipei editoriale. De-abia aștept să lucrez împreună cu ei la acest mare brand”, a declarat Els Loesberg, CEO South East Europe Sanoma Magazines International.

„Cu Sanoma Hearst România avem un partner puternic pentru a continua cu succes creșterea brandului nostru internațional Auto Motor și Sport în România” – Dr. Maike Schlegel, CEO Motor Presse International.

Linia editorială de succes va fi continuată de către Adrian Drăgan, redactor șef al publicației împreună cu echipa sa. Publisher-ul responsabil de revistă în cadrul Sanoma Hearst România, Theodor Manolache: „Auto Motor și Sport întărește clusterul nostru de publicații pentru bărbați alături de FHM și Esquire, dar și alături de National Geographic. Pentru clienții noștri de publicitate, Auto Motor și Sport vine să completeze și să întărească cea mai buna ofertă de public cumpărător de reviste pentru bărbați.”

Auto Motor și Sport este cel al 18-lea titlu din portofoliul Sanoma Hearst România și va aduce o creștere a cifrei de afaceri de cel puțin 1,5 milioane lei chiar din acest an.

Sanoma Hearst România mai editează revistele Beau Monde, Casa și grădina, Cosmopolitan, Esquire, FEMEIA., Femeia de azi, Bucătăria de azi, Mămica de azi, Sănătatea de azi, FHM, Harper’s Bazaar, Mami, Marie Claire, National Geographic, NG Traveler, Story, Villa Design precum și numeroase website-uri – mami.ro, femeia.ro, parinti.com, fhm.ro, marieclaire.ro, cosmopolitan.ro.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *