Shadow

Revista Art Out lanseaza Ghidul de Vacanta – pentru o vara plina de culoare

Revista Art Out vă invită la evenimentul de lansare al Ghidului de Vacanță în weekendul 16-17 august în cadrul Roabei de Cultură din parcul Herăstrău, București.

Sâmbătă 16 august orele 17.00-19.00 vom forma împreună Regatul Art Out: vom construi macheta turnurilor și vom juca cu mic, cu mare, celebrul "Țară, țară, vrem ostași".

Duminică, orele 17.00 -19.00 ne vom colora sufletele în cadrul atelierului de pictură, desen și colaj "Culori în soare" susținut de Laura Lucia Mihalca, artist plastic.

Aşteptăm la ateliere creative pe toți cei care se simt copii, indiferent de vârstă. Participarea este gratuită.

Ghidul de Vacanță Art Out propune un concept nou pentru mediul online românesc, îmbinarea formatului unui ghid cu cel al unei reviste. Materialul editorial abordează teme diverse, de la propuneri și recomandări de trasee de vacanță, la istorii până acum necunoscute ale unor străzi sau cartiere, la interviuri și materiale incitante. Cei nerăbdători regăsesc ghidul online pe site-ul nostru: www.artout.ro/reviste/blog/art-out-ghidul-de-vacanta.

Ideea proiectului a pornit din inițiativa echipei Art Out de a invita publicul să redescopere frumusețea care îî înconjoară, misiunea revistei fiind continua căutare a frumosului sub toate formele sale.

Lectura ghidului vă va oferi articole despre localuri deosebite din București, trasee de weekend, recomandări de expoziții sau de jocuri de societate noi. Vă introducem în povestea străzilor bucureștene cu profil eliadesc. Venim în întâmpinarea voastră cu oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Vă prezentăm din gândurile de vacanță ale personalităților din lumea teatrului internațional prin două interviuri inspirationale.

Adam Korson, steaua în devenire de la Hollywood ne oferă un interviu în exclusivitate despre viața personală, profesională și, desigur, despre vacanță. Pe el îl puteți urmări din această vară ca protagonist în serialul Seed.

Maia Morgenstern ne-a invitat să o cunoaștem mai bine prin prisma celor trăite de ea pe scena teatrului vieții, dialogul fiind de neuitat prin poezia clipei care se naște cu fiecare joc de cuvinte, unde sinceritatea totală și prietenia sunt coordonatele principale.

Nu în ultimul rând, vă provocăm la un concurs de explorare. Un psihotest vă va arăta ce tip de vacanță vi se potrivește.

Ghidul de vacanță oferă tuturor idei creative de vacanță, indiferent de locul în care vă aflați în prezent. Așadar, echipa Art Out vă așteaptă pe toți cu spiritul distracției și cu multe zâmbete la evenimentul de lansare, invitându-vă totodată la lectura ghidului, pentru că v-am pregătit multe surprize!

Cu Art Out, vara e mai frumoasă!

Echipa de proiect:
Manager de proiect: Cosmina Simona Mihalca; Redactor-șef: Laura Lucia Mihalca; Redactori: Dana – Cristiana Agent; Andreea Ene; Daiana Oana Hamza; Claudia Mihai; Mihai Moldoveanu; Mădălina Pescaru; Bianca Silitră; Grafică, design & DTP: Laura Păun; Web: Iulia Rădulescu; Comunicare: Gabriela Geană, Ana Cristina Ionescu, Anca-Iuliana Pătru, Ioana Petre; Traduceri: Ruxandra Măcărescu; Fotografii: Andrei Apostol, Andreea Gabriela Ionescu, Raluca Pascu; Organizare eveniment de lansare: Ilinca Ruxandra Țone.

Parteneri strategici: Editura Herald, Federația Română de Scrabble și Fundația Prețuiește Clipa.
Parteneri media ai proiectului: Autentici.ro, Calendar de evenimente, Ecosemnal.ro, Gokid.ro, Observator cultural, România Pozitivă, Romanian Global News, Romanticu.org, Spin Media, Studenții.net, Vreau Arta.

Bucuresti, 13.08.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *