free download 78 travel guides written by experts

“Revendică Viitorul” – FUTURE FORUM by BMW Welt va colabora cu think tank-ul 1E9

● FUTURE FORUM by BMW Welt şi 1E9 îşi reunesc competenţa şi viziunile asupra viitorului ● Opt evenimente sunt planificate la BMW Welt, programate deocamdată în mediu digital, precum şi un eveniment comun la conferinţa 1E9 ● Seria intitulată “Revendică Viitorul” va prezenta tendinţe de viitor, examinate şi discutate de specialişti, în perioada aprilie-decembrie 2020 ● Debut pe 28 aprilie 2020 cu un eveniment digital despre “urban resilience” ●

Bucureşti/München. Din octombrie 2019, FUTURE FORUM by BMW Welt a fost un nou loc de întâlnire şi o platformă modernă de dialog pentru cei în mişcare şi iniţiatori cu spirit inovator. De la o serie de discursuri principale şi discuţii de grup, vizitatorii vor avea o imagine a ideilor, conceptelor şi tehnologiilor care în curând ar putea modela oraşele viitorului.

FUTURE FORUM by BMW Welt a găsit acum un partener de colaborare vizionar de – 1E9. Acest think tank cu comunitate, revistă digitală şi evenimente proprii oferă informaţii despre noile tehnologii şi implicaţiile sociale ale acestora pe de o parte, iar pe de alta asigură oricui este dornic de cunoaştere un spaţiu care poate fi un cuib pentru discuţii constructive şi idei comune.

Modelarea viitorului împreună

În acest an, cei doi parteneri vor derula împreună o serie de opt evenimente între aprilie şi decembrie. Concentrate în jurul sloganului “Revendică Viitorul”, vor fi prezentate şi discutate subiecte despre cele mai noi tehnologii precum inteligenţa artificială, realitatea virtuală şi biotehnologia. Setul de evenimente se adresează în mod special specialiştilor din diverse specializări, dezvoltatori, vizionari şi oricine altcineva interesat de aceste teme.

Future Forum @BMW Welt - Impressions

La 28 aprilie 2020, seria va fi lansată la FUTURE FORUM by BMW Welt cu tema fierbinte “Urban resilience: de ce avem nevoie de oraşe mai puternice”. Un alt eveniment comun va avea loc la conferinţa 1E9 de la München.

28 aprilie 2020, ora 19.00 – Urban resilience: de ce avem nevoie de oraşe puternice

Chiar şi dincolo de pandemia actuală, oraşele se confruntă cu o serie de provocări. De exemplu, acestea depind de energia şi alimentele din regiune şi din întreaga lume, deseori au un concept de mobilitate supraîncărcat, iar problemele sociale sunt deosebit de pronunţate în zonele urbane.

Cum pot răspunde oraşele la actuala criză provocată de coronavirus şi la multe alte provocări, în special la schimbările de climă? Acţiunea eficientă funcţionează numai atunci când este reunită – prin coeziune socială, adaptabilitate rapidă şi inovatoare a societăţii şi utilizarea pe scară largă a noilor tehnologii. Aşa se face că oraşele pot deveni cu adevărat puternice.

Mai mulţi vorbitori vor atrage atenţia asupra acestui subiect printr-o varietate de formate la 28 aprilie, ca parte a evenimentului digital de lansare ” Urban resilience: de ce avem nevoie de oraşe puternice”. Primul va fi Felix Beer de la IZT – Institutul pentru Studii Viitoare şi Evaluare Tehnologică -, cu o prezentare-cheie intitulată “Rezistenţă?!? De ce este timpul pentru oraşe puternice”. Aceasta va fi urmată de o discuţie completă care va analiza contribuţia pe care tehnologia o poate aduce la dezvoltarea unor oraşe mai puternice.

Printre invitaţi se numără Karim Tarraf (Hawa Dawa), David Balensiefen (gridX), Sebastian Hofer (podcastul “freifahrt”) şi Maximilian Lössl (Agrilution). Evenimentul va fi încheiat printr-un interviu în direct cu Sophie Jonke de la Şcoala ReDi pe tema modului în care München se reuneşte digital în timpul acestei crize. Puteţi urmări întregul eveniment în direct şi online. Evenimentul se va desfăşura în limba germană.

Calendarul complet al evenimentelor, informaţii suplimentare despre toate evenimentele şi live streamurile pot fi găsite pe www.bmw-welt.com/futureforum.

Datele pe scurt:

Revendică Viitorul

Când:         aprilie-decembrie

Unde:         FUTURE FORUM by BMW Welt

Acces:        gratuit

Rezistenţa Urbană: de ce avem nevoie de oraşe rezistente

Când:         28 aprilie 2020, de la ora 19.00 (ora României 20.00)

Unde:         online, în germană (toate informaţiile aici)

Acces:        gratuit

Conferinţa 1E9

Când:         15-16 iulie 2020 (dată alternativă: 11-12 noiembrie 2020)

Unde:         Deutsches Museum München

Acces:        bilete pentru conferinţă sunt disponibile aici.

BMW Welt – Inima tuturor mărcilor BMW Group

Anual, BMW Welt are peste trei milioane de vizitatori. Cu arhitectura sa emblematică, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group – BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni.

De-a lungul anului, vizitatorii se pot bucura de programe variate de cultură, artă şi entertainment, precum şi de locaţia populară în care au loc peste 400 de evenimente externe. Diferitele restaurante ale BMW Welt oferă o varietate de delicii culinare, până la gastronomie recompensată cu stele Michelin. În BMW Welt Junior Campus, copiii şi chiar întreaga familie pot explora oraşul viitorului şi mobilitatea de mâine – fie independent, fie în ateliere interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *