free download 78 travel guides written by experts

Revelionul neconventional 2011 a avut loc in Trenul Beck’sperience la Cluj!

Dacă pentru cei mai mulţi români, noaptea dintre ani a însemnat o petrecere acasă, în pieţele publice sau în cluburi, pentru aproximativ 500 de tineri din toată ţara, trecerea în anul 2011 a marcat un moment de neuitat: Revelionul Beck’sperience Train!

Împreună cu Beck’s, aceștia au intrat în noul an într-un mod neconvenţional, printr-o combinaţie perfectă între muzică bună, locaţie nonconformistă şi bere de calitate. Cu două ore înainte de miezul nopţii, sute de tineri din toată țara au umplut peronul gării din Cluj-Napoca pentru a porni alături de prieteni într-o aventură memorabilă, care a durat nu mai puțin de 5 ore. Accesul la petrecerea Beck’sperience a fost făcut pe baza invitațiilor obținute în cadrul promoției Beck’sperience Train.

Trenul Beck’sperience a pornit pe șine la ora 22.30 din gara din Cluj, mergând fără întrerupere până la 3.30 când şi-a deschis uşile în aceeași locație. Toţi invitaţii au aşteptat nerăbdători concertul trupei locale Grimus, ale căror piese au marcat şi ora 00:00. La trecerea dintre ani, Trenul Beck’sperience s-a umplut de ovaţii, îmbrăţişări, muzică şi şampanie.

Apogeul distracţiei a fost marcat imediat după miezul nopţii, când pe una dintre cele două scene a urcat trupa Şuie Paparude, care a făcut atmosferă timp de o oră. Tinerii care au avut norocul să ajungă cât mai aproape de Şuie, au cântat si au dansat pe cele mai cunoscute piese ale formației.

Distracţia declanşată de cele două trupe a fost apoi întreţinută cu succes de patru dintre cei mai iubiţi DJ din România: Gojira, Limun, Marika și Leo, care au “încins” discurile şi au făcut vagoanele să trepideze pe cele mai în vogă piese dance.

“A fost în mod clar cea mai tare petrecere la care am fost vreodată! Beck’sperience a bătut toate party-urile la care am fost până acum. M-am simţit fantastic alături de prietenii mei, Şuie au fost la înălţime si am dansat toată noaptea. Sper să ne mai vedem si la următoarele petreceri Beck’sperience”, a spus Vlad din Cluj-Napoca, unul dintre participanții la eveniment.

Andreea din București a bătut drumul până la Cluj în căutarea distracției: „Prima dată am fost la petrecerea Beck’sperience Train in octombrie, unde m-am distrat maxim, așa că, atunci când am auzit că party-ul se va repeta de Revelion, n-am mai stat pe gânduri. Mi-am luat prietena cea mai bună şi am venit la Cluj, deși nu fusesem niciodată aici. Ca şi data trecută, cel mai mult mi-a plăcut senzaţia unică pe care o ai în timp ce dansezi în mers, când vezi pe geam luminile oraşului şi ești înconjurat de lasere și de o mulțime de oameni veseli, dornici să îți fie prieteni și să se distreze”.

Ce urmează? Vizitează site-ul www.becks.ro pentru a fi la curent cu noutățile și evenimentele Beck’sperience, pentru că 2011 va veni cu noi petreceri!

“Revelionul Beck’sperience a fost un real succes, la fel ca și celelalte evenimente Beck’sperience pe care le-am organizat până acum, de aceea intenţionăm să le oferim și pe viitor tinerilor amatori de distracție cele mai tari petreceri. După cum ne-am obişnuit deja fanii din România, Beck’s ştie să încurajeze dorinţa de libertate şi de inedit a tuturor tinerilor, de aceea toate evenimentele Beck’s au în prim plan neconvenționalul”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing Bergenbier S.A., producătorul Beck’s în România.

Beck’s, berea germană numărul 1 în lume, este o marcă puternic asociată cu spiritul liber și inovator, cu distracția și dinamismul tinerilor. Beck’sperience Train are toate ingredientele unei petreceri perfecte pentru toți cei care spun nu compromisului când vine vorba de distracție.

Lansată în 2008, platforma de evenimente Beck’sperience a ajuns deja la cea de a șasea ediție. Beck’sperience Train din Cluj-Napoca a fost cel de-al treilea eveniment Beck’sperience din 2010, dupa concertul Noisettes, din luna mai, și Beck’sperience Train din București, din luna octombrie.

Pentru regulamentul campaniei și pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari noutăți în materie de distracție, vizitați site-ul www.becks.ro.

Bucuresti, 04.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *