Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Revelionul 2020: Petreceri grandioase și prețuri pentru toate buzunarele

Dacă în anii anteriori ofertele de Revelion erau anunțate încă din luna septembrie, pentru Revelionul 2020 vremea caniculară a lunii septembrie i-a determinat pe cei mai mulți dintre organizatorii petrecerilor de Revelion să amâne crearea și promovarea acestui eveniment. De aceea, dacă în luna septembrie 2018 internetul era deja plin de oferte cât mai diversificate pentru Revelionul 2019, în acest an, până la începutul lunii octombrie ofertele de Revelion erau mult mai puține. Este de așteptat însă, să apară mult mai multe oferte începând cu a doua jumătate a lunii octombrie, precum și o promovare mai agresivă a lor.

Și Revelionul 2020 păstrează tendințele anilor anteriori în ceea ce privește aspectele organizatorice ale evenimentelor. Marii organizatori de evenimente continuă să pună accentul pe oferirea unui pachet complet de servicii care să includă: meniu prestabilit, open bar, muzică live, foc de artificii, șampanie și tort special la trecerea dintre ani.

Meniul prestabilit, cu preparate care să respecte tradițiile culinare dar care să aducă și o notă de modernism, este foarte important atât pentru restaurante, cât și pentru clienții care doresc să petreacă cea mai lungă noapte din an într-o atmosferă de veselie și lipsă de griji. Din aceste motive, la fel ca în anii trecuți, majoritatea organizatorilor mari de evenimente au pregătit meniuri bogate, cu 3 feluri de mâncare (gustare rece, pește, fel principal) și tort festiv astfel încât masa de revelion să fie încărcată cu bunătăți. Conform tradiției, peștele este nelipsit de pe masa de revelion deoarece se spune că în anul viitor ”te vei strecura printre necazuri precum peștele în apă” dacă mănânci pește. De asemenea, tot pentru a respecta tradiția, din majoritatea meniurilor lipsește în totalitate carnea de pasăre care este considerată nefastă pentru noaptea de Revelion. Pachetul de băuturi nelimitat (”open bar”), este un alt ”must have” al Revelionului, fie că există un meniu de băuturi prestabilit sau nu.

Revelion 2020

Muzica live, indiferent de genurile muzicale, se regăsește în majoritatea meniurilor de Revelion anunțate până în prezent și, la fel ca în anii trecuți, numărul artiștilor prezenți la acest eveniment se reflectă în prețul biletului.

Focul de artificii și șampania servită la miezul nopții au ajuns de o importanță covârșitoare în ultimii an astfel că tot mai multe companii au optat pentru a oferi acest serviciu clienților.

Nu în ultimul rând, un aspect deosebit de important îl reprezintă prețul participării la acest eveniment. Anul acesta prețul marilor organizatori de evenimente se situează între 330 lei și 520 lei, în funcție de serviciile de divertisment oferite.

Și în acest an există companii care pun accentul pe un stil inedit de organizare a Revelionului, pregătind petreceri tematice, astfel încât să atragă un public nonconformist, dar mult mai puține decât în anii anteriori. Însă majoritatea companiilor au pus accentul pe o amenajare frumoasă a spațiului, alocând un buget pentru decor (pom de Craciun, beteală, aranjamente festive, decorațiuni etc.) astfel încât amenajarea salii să impresioneze invitații prin bun gust și eleganță.

Articol scris de Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *