free download 78 travel guides written by experts

Returneaza produsul daca nu esti multumit de el

”Mulţumesc pentru alegerea ta” – o iniţiativă Philips

Începând cu luna martie, Philips îţi oferă garanţia returnării banilor în 30 de zile, dacă nu eşti mulţumit de calitatea produsului pe care l-ai achiziţionat1. Astfel, în perioada martie-decembrie 2012, poţi returna orice produs Philips achiziţionat, dacă acesta nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tale din punct de vedere performanţe sau calitate.

“120 de ani de inovaţie ne recomandă. Produsele noastre sunt eficiente şi uşor de folosit şi sunt achiziţionate pentru calitatea lor incontestabilă, dovedită în timp. Înaintea lansării pe piaţă, toate produsele Philips sunt supuse la teste intensive de anduranţă (testul căderii pentru fiare de călcat, testul pragului, rotirii furtunului sau pentru înfăşurarea cablului pentru aspiratoare), astfel încât numai cele mai performante produse ajung în casele consumatorilor noştri. Anul acesta, am demarat această campanie pentru că dorim să le mulţumim tuturor celor care aleg un produs Philips şi ne acordă astfel încrederea lor. Cu această ocazie, oferim tuturor cumpărătorilor posibilitatea de a returna produsul, în cazul în care nu sunt mulţumiţi de calitatea lui”, a spus Oana Tănăsescu, Lead Marketing Manager Philips Consumer Lifestyle Balkans.

Milioane de oameni din toată lumea au încredere în Philips.Timp de 5 ani, Philips a fost votat cea mai de încredere marcă de electrocasnice din România, în cadrul studiului Trusted Brands, realizat de Reader’s Digest. Până astăzi, Philips a vândut mai mult de 1 miliard de perechi de căşti în întreaga lume. Philips Saeco este primul espressor automat pentru uz casnic ce respecta standardele italiene de preparare a cafelei. Acum ai garanţia returnării banilor în 30 de zile dacă nu eşti mulţumit de calitatea produselor Philips.

Iniţiativa face parte din campania ”Mulţumesc pentru alegerea ta!”, implementată de Philips la nivel naţional, în magazinele partenere. Returnarea banilor este valabilă pentru orice produs electrocasnic, de îngrijire personală sau electronic de la Philips, cu excepţia televizoarelor, monitoarelor, fax-urilor, telefoanelor mobile, corpurilor şi sistemelor de iluminat, bateriilor şi a altor consumabile. Pe parcursul anului, poţi returna un singur produs, dintr-o anumită categorie. De exemplu, dacă ai returnat un robot de bucătarie, nu mai poţi returna încă un robot de bucătarie, dar poţi returna un sistem audio sau un uscător de păr.

Procedura de returnare a produsului este extrem de simplă. Trebuie să expediezi produsul în ambalajul original, toate accesoriile, certificatul de garanţie, o copie după factura fiscală şi formularul de promoţie completat, către Oficiul Poştal 71, Căsuţa Poştală 1, Bucureşti, în maximum 30 de zile de la data achiziţionării.

Pentru a putea fi returnat, produsul trebuie să fie în stare funcţională şi să nu prezinte defecte cauzate de utilizarea necorespunzătoare. Restituirea contravalorii produsului de către Philips nu echivalează drepturile pe care le ai, legate de garanţia produsului sau alte drepturi ce ţin de protecţia consumatorului.

Iniţiativa Philips din cadrul acestei campanii dovedeşte încrederea pe care compania o are în calitatea produselor sale.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe www.philips.ro şi în magazinele participante (//www.promotion.philips.com/ro/ro/detailpage/multumesc-pentru-alegerea-ta/).

1 Excepţie fac produsele Philips AVENT, televizoarele, monitoarele PC, videoproiectoarele, fax-urile, telefoanele mobile, corpurile şi sistemele de iluminat, bateriile şi alte consumabile.

Anexă

Lista produselor Philips participante la campanie:
·   
·    Storcatoare de fructe si prese citrice
·    Blendere
·    Mixere verticale
·    Masini de paine
·    Roboti de bucatarie si masini de tocat
·    Mixere, fierbatoare
·    Cafetiere
·    Aparate de prajit paine
·    Gratare si aparate pentru sandvisuri
·    Friteuse
·    Aparate de gatit cu aburi
·    Aspiratoare
·    Esspresoare
·    Fiare de calcat
·    Sisteme de calcat
·    Aparate de barbierit electrice
·    Masini de tuns
·    Aparate de ingrijire corporala
·    Epilatoare
·    Uscatoare de par
·    Aparate de coafat
·    Sisteme Home Cinema
·    Accesorii Home Theater
·    Blu Ray Disc Playere
·    DVD Playere
·    DVD Playere portabile
·    Microsisteme DVD Theater
·    Sisteme Audio Hi-Fi
·    Sisteme de andocare pentru iPod/iPhone/iPad si Android
·    Mp3/Mp4 player
·    Sisteme CD soundmachine
·    Aparate radio cu ceas
·    Aparate radio portabile
·    Rame foto digitale
·    Telefoane DECT
·    Casti audio si multimedia PC
·    Prize cu protectie pentru suprasarcina
·    Antene TV si distribuitoare de semnal TV
·    Kit de montare TV pe perete,
·    Camere web
·    Reportofoane Digital Voice Tracer
·    Incarcatoare pentru acumulatori
·    Lanterne.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *