Retrospectiva Pandorra 2013

De cate ori incheiem o etapa, tragem linie si calculam. Momente frumoase, intamplari mai putin reusite, oameni pe care i-am cunoscut si de la care am invatat ceva, lectii dobandite cu greu sau sfaturi pe care le-am dat celorlalti.

Pentru Pandorra, anul 2013 a fost, intr-adevar, o etapa incarcata. A adus cu sine o multime de schimbari, de provocari si de persoane noi alaturi de care s-au construit evenimente si campanii speciale. In 2013, Pandorra a spart gheata… la propriu, cu noul concept ICEbreakers (dar si cu o multime de idei curajoase). Au urmat cateva sesiuni de gatiti alaturi de bucatari celebri precum Horia Virlan si concurentii de la MasterChef, pentru care ne-am pus cu totii sorturile si am cautat sa oferim preparate inedite. Apoi, ne-am intors la scoala de doua ori chiar, cu evenimentele dedicate lunii septembrie – Back 2 school, back 2 fashion din cadrul Sun Plaza si Back to school, back to Auchan. Cu ocazia lor, ne-am amintit ca orice lectie poate fi predata intr-un mod distractiv si ca uniformele din prima zi de scoala pot fi demne de un podium de moda.

Tot in 2013, Pandorra a descoperit Austria – impreuna cu mii de alti oameni dornici de iarna, zapada si orasele desprinse din povesti. Asa cum ne-am dorit, am reusit sa aducem destinatia turistica preferata a romanilor mai aproape de acestia, fie adulti, fie copii. Intr-o zi insorita de noiembrie, la Promenada, am gustat preparate austriece, am schiat (virtual), ne-am fotografiat pe partie, am urmarit spectacolul de acrobatie al trupei Xtreme, iar (cei mai norocosi dintre noi) au castigat o excursie in Austria sau calatorii cu avionul catre aceasta destinatie de vis.

Imediat ce-am revenit de pe meleagurile de poveste, am privit spre stele, la evenimentul Bosch Starlight, unde cele mai noi camere de supraveghere si-au demonstrat abilitatile pe marile ecrane.

Iar pe langa toate acestea, au mai fost si altele (mai tineti minte cand ne-am costumat de Halloween)? Sau cand am invatat un sport cu totul deosebit de 1 decembrie – airsoft-ul?

Ne-a placut 2013 – a fost provocator, energic, fara pauze, dar cu multe lectii si cu multe reusite. Acum, la inceput de 2014, am tras linie dupa un an bun si privim cu entuziasm spre noile provocari ce urmeaza!

Bucuresti, 14.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *