Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Retete de vara cu Vita Cook – rapid, gustos, sanatos

În zilele de vară vrem să ne bucurăm cât mai mult de savoarea și proprietățile legumelor și preparatelor specifice sezonului. Soluția perfectă pentru a găti mâncăruri spectaculoase, dar și sănătoase, sau pentru a ne menține în formă in zilele calde, este VitaCook de la Singer®.

Vita Cook coace, are funcție de grătar, prăjește și gătește la abur. Este un cuptor multifuncțional care are grijă de sănătatea întregii familii folosind convecţia aerului cald. Astfel, rezistența încălzește aerul până la 250°C, iar ventilatorul distribuie constant curenții calzi în vasul de gătit, ceea ce asigură o gătire uniformă a alimentelor.

Design ingenios: spațiul destinat gătitului ia o nouă înfățișare! Fără a ocupa mai mult loc decât un cuptor cu microunde, VitaCook poate pregăti o varietate foarte mare de mâncăruri (grătar, friptură, garnituri, gustări calde, pâine, deserturi).

Cuptorul păstrează vitaminele dar în acelaşi timp elimină grăsimile şi toxinele din alimente, fiind partenerul de nădejde într-un stil de viaţă sănătos. Aromele sunt păstrate intacte, îmbinându-se perfect într-un puzzle culinar ce încântă gustul cu o savoare deosebită.

VitaCook are un design compact dar eficient în acelaşi timp: capacitatea de 12 l poate fi extinsă la 14 l cu ajutorul inelului metalic, iar accesoriile incluse sunt concepute pentru a găti concomitent, pe două niveluri, o masă pentru întreaga familie. Puterea de 1400W conferă un timp redus de preparare (vită-45’, pui-40’, mici-30’, peşte-15’, cotlet-10’, pizza-10’).

Doreşti să ai un stil de viaţă sănătos? Eşti pe fugă sau tot timpul în căutarea celor mai savuroase combinaţii culinare? VitaCook este soluţia pentru tine!

Disponibil în magazine la prețul de 249.9 lei.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *