Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Reteaua SOCAR din Georgia a ajuns la 110 benzinarii

SOCAR (State Oil Company of Azerbaijan) a lansat la începutul acestei luni o nouă staţie de alimentare, în Capitala Georgiei- Tbilisi. Odată cu această inaugurare, reţeaua de benzinării din Georgia a ajuns la 110 staţii de alimentare SOCAR.

Deschiderea oficială a avut loc în prezenţa Preşedintelui companiei, Rovnag Abdullayev, Vicepreşedintelui, Suleyman Gasimov, Ambasadorului Republicii Azerbaijan în Georgia, Azer Husseyn precum şi a altor reprezentanţi din conducerea Companiei de Stat de Petrol şi Gaze Naturale din Azerbaijan.

Planurile de extindere ale SOCAR Georgia prevăd ca reţeaua să ajungă în anul 2014, la un lanţ de cel puţin 135 de staţii.

Precizăm că la finalul lunii mai, SOCAR ENERGY a fost declarată cea mai bună companie din statul georgian, iar Directorul acesteia, Mahir Mammedov, cel mai bun manager. Titlurile au fost revendicate în urma unei competiţii în care au fost nominalizate peste 25 de companii de renume. SOCAR ENERGY a fost declarată câştigătoare de către opinia publică georgiană dar şi de către institute specializate în politici de Marketing şi impact de piaţă.

Compania a fost premiată pentru popularitate, contribuţie la bugetul de stat, servicii la standarde internaţionale, tehnlogie modernă, calitate, numărul de locuri de muncă generat, precum şi pentru implicarea în proiecte de educaţie şi sănătate. Notăm că SOCAR ENERGY revendică titlul de cea mai bună companie din Georgia pentru al VI-lea an consecutiv.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *