Shadow

Rețeaua PENNY se extinde cu un nou magazin în județul Bistrița-Năsăud

Discounterul PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou magazin în județul Bistrița-Năsăud. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 280 de magazine.

Magazinul PENNY din județul Bistrița-Năsăud de pe Bulevardul Granicerilor, nr. 5A are o suprafață totală de 802 m2 și patru case de marcat. Cei 20 de angajați îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 21:00 și duminica între 8:00 și 19:00. Totodată, magazinul dispune de 67 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Penny Bistrița-Năsăud
PENNY Bistrița-Năsăud

Design-ul noului magazin din județul Bistrița-Năsăud este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Fiecare nou magazin din rețeaua PENNY integrează toate elementele identității vizuale PENNY Punct și ale conceptului de comunicare „Economisim bani, nu dragoste.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.