Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Rețeaua PENNY Market ajunge la un număr de 242 de magazine în România

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în București. Astfel, rețeaua ajunge la 242 de spații deschise în România.

Noul magazin PENNY Market din Strada Sfântu Gheorghe, Nr. 46, Pantelimon, Județul Ilfov, are un spațiu de vânzare de 814 m2 și o echipă de 14 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 21:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 63 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune și de o componentă verde, acoperișul fiind prevăzut cu panouri fotovoltaice răspunzătoare pentru transformarea energiei solare în energie electrică.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Penny Market Bucuresti 242

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

Pentru mai multe informații despre promoțiile valabile în noul magazin din București, se poate accesa website-ul oficial la adresa: https://www.penny.ro/offers/leaflet/pliant_bucuresti_kw34.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *