free download 78 travel guides written by experts

Rețeaua Medicală Wellborn – susținător al Galei Societății Civile

De 15 ani, Gala Societății Civile este un promotor al spiritului civic, al proiectelor și al oamenilor implicați, care fac diferența prin acțiuni umane, sociale, culturale, educaționale. Pentru că performanța este parte din viață, pentru că binele comun stă sub semnul „sănătății” unei societăți, Wellborn a sprijinit, în acest an, în calitate de sponsor, Oamenii și acțiunile lor în folosul Celorlalți.

Rețeaua Medicală Wellborn – susținător al Galei Societății Civile

“Știm ce înseamnă lupta pentru instalarea binelui și pentru menținerea lui, știm că atitudinea optimistă, implicarea continuă, recunoașterea eforturilor și cuvintele de mulțumire sunt semne ale sănătății civice, pentru că în acest fel ne definim ca oameni. De aceea, pentru că împărtășim valorile Galei Societății Civile și a celor care au urcat pe scenă aseară, celor din public și celor care pun umărul în fiecare clipă la ecosistemul în care trăim, prin Wellborn, venim aproape de toate aceste atitudini, mentalități, obiceiuri și fapte autentice care validează umanitatea”, dr. Silviu Predoi, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.

Gala Societății Civile 2017: ”În domeniul sănătății, cele mai multe proiecte sunt acum orientate către un acces mai facil la servicii medicale pentru categorii sociale defavorizate sau pentru membri ai unor comunități izolate”.

În cadrul celei de-a XV-a ediții a Galei Societății Civile, cel mai amplu proiect dedicat sectorului neguvernamental din România, 23 dintre cele 152 de proiecte și 14 programe sociale au avut impact in domeniul Sănătății. Acest indicator relevă că Sănătatea, alături de Educație, sunt temele principale în România anului 2017.
Sursa: galasocietatiicivile.ro

Despre Rețeaua Medicală Wellborn
Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilităţii şi medicinei materno-fetale şi singurul One Stop Clinic de profil din ţară. Este centrul FIV cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel naţional şi se bucură de o rată de succes superioară, chiar şi pentru femeile de peste 35 de ani. Condiţiile medicale de tratament sunt similare cu cele din străinătate. Preţurile sunt similare cu cele din străinătate la metodele de reproducere asistată, dar considerabil mai mici la intervenţiile chirurgicale care necesită spitalizare. Pacienţii beneficiază de un sistem complet de servicii personalizate. Spitalul Wellborn este unul complet, cu servicii integrate şi complexe care acoperă toate aspectele legate de sănătatea femeii şi reproducere.

Despre Gala Societății Civile
Gala Societății Civile este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Inițiat în anul 2002, acest proiect al Fundației “Gala Societății Civile” face cunoscută în fiecare an inițiativa civică și recunoaște impactul activității de tip ONG asupra societății române în ansamblul ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *