Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Rețeaua Medicală Wellborn deschide cel de-al doilea Centru propriu de Excelență în medicină reproductivă cu un concept special – Wellborn4ALL

Parte a Rețelei medicale Wellborn, Spitalul Wellborn Militari anunță deschiderea celui de-al doilea centru propriu dedicat Excelenței în Reproducere Umană Asistată, Wellborn4ALL, ca o alternativă reală oferită cuplurilor din România diagnosticate sau cu suspiciune de infertilitate.

Având la bază valorile și misiunea umane și medicale deja cunoscute în rândul a mii de pacienți, Wellborn își propune ca prin acest centru pacienții să primească tot suportul ultraspecializat în tratamentul infertilității, la costuri accesibile, dar beneficiind de condiții de spitalizare și de dotări la standarde europene.

Wellborn4ALL

“Miile de cazuri de infertilitate din România aveau, până în prezent, 2 alternative de tratament: spitalele de stat, acolo unde dezavantajele sunt deja cunoscute și sistemele medicale private, inaccesibile din punctul de vedere al costurilor pentru multe cupluri. Atunci când o soluție de mijloc nu părea să existe, Rețeaua Medicală Wellborn inaugurează Centrul de Excelență în Reproducere Umană Asistată din Militari, Wellborn4ALL. Conceptul este unic prin capacitatea de a pune la dispoziția pacienților o echipă de medici ultraspecializați (cu renume local și internațional), dotare la standarde europene, experiența acumulată în timp, prin Spitalul Wellborn Băneasa și nu numai, și validată printr-o rată de succes la standarde europene, dar la costuri similare cu cele din mediul public. În plus, garantăm siguranța actului medical reproductiv prin faptul că toate manevrele și procedurile reproductive sunt efectuate în cadrul unui spital, având capacitatea de a interveni rapid și specializat pentru orice situație impusă de cazuistică”, dr. Silviu Predoi, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.

O suită de beneficii creată special pentru 89%* dintre cuplurile cu infertilitate din România:
· Continuarea filosofiei de brand: Centrul este plasat în cadrul Spitalului Wellborn Militari, un beneficiu ce asigură siguranța pacientei pe toată perioada efectuării investigațiilor, tratamentelor și intervențiilor chirurgicale asociate
· Experiență certificată printr-o cazuistică bogată și prin supraspecializări (medicină reproductivă, embriologie, genetică, chirurgie ginecologică)
· Rezultate la standarde europene prin media ratei de succes
· Singurul Centru FIV care asigură accesul pacientelor la un sistem medical complet, cu minime costuri, dar fără a se expune unui sistem viciat

Investiție totală de 4 milioane de euro în noul Spital Wellborn Militari. Investiții de peste 500.000 euro în noul Centru de Excelență în Reproducere Umană Asistată

Pentru a asigura în totalitate confortul și siguranța pacienților, Rețeaua Medicală Wellborn a evaluat invesiția totală la peste 4 milioane de euro în tot ceea ce înseamnă un spital complet dotat la standard internaționale.

* Pentru celelalte cupluri, Spitalul Wellborn Băneasa, oferă un plus de confort, prin alegerea medicului dorit și printr-o extindere a personalizării manevrelor și procedurilor medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *