free download 78 travel guides written by experts

Reteaua de afiliati Avangate implineate 5 ani

23.000 afiliați de nișă, 10.000 produse software și până la 25% contribuție la venituri

Avangate, companie ce oferă soluții de eCommerce și management al partenerilor pentru vânzări de software, anunță astăzi aniversarea a cinci ani de existență a Rețelei sale de Afiliați, care a ajuns la peste 23.000 de afiliați de software, printre care se numără BitsDuJour, TopTenReviews, 01Net, SiliconAction sau BrotherSoft.

Clienții Avangate, producători de software din întreaga lume, aduc în reţeaua afiliaților peste 10.000 de aplicaţii, de la utilitare, afaceri-finanțe, audio-video, până la soft din domeniul personal-educație. De asemenea, companiile producătoare de software câștigă prin intermediul afiliaţilor până la 25% din venitul obţinut online. În esență, Rețeaua de Afiliați Avangate oferă vânzătorilor de produse digitale un canal de vânzare în continua creștere, pe care îl pot administra cu ușurință dintr-o singură platformă.

“Suntem specialiști în software și lucrăm atât cu producători cât și cu afiliați, pe care îi ajutăm deopotrivă să își crească veniturile. Pentru aceasta, oferim și o platformă performantă care permite personalizări, instrumente de colaborare, capabilități multiple de marketing și recompensare pentru creșterea conversiilor și, bineînțeles, raportare în timp real”, e explicat Adriana Iordan, Product Management Officer la Avangate.

“Avangate a fost un partener extraordinar pentru TopTenREVIEWS în acești 5 ani. Din punct de vedere tehnologic, al raportării și al relației de business, Avangate este una dintre cele mai bune companii din industrie, asigurând publisherilor un set dinamic de instrumente pentru a-și maximiza veniturile și ofertele de produs pentru consumatorii lor. Recomandăm cu căldură Avangate atât publisherilor cât şi companiilor producătoarecare vor să aibă un avantaj strategic în piaţa de software”, a spus Mike Eltzroth, Vice President/Co-Fondator al TopTenREVIEWS.

“Rețeaua de Afiliați Avangate a fost foarte benefică pentru Markzware. Afiliații lor sunt cunoscători ai internetului și știu cum să aducă trafic către produsele Markzware. Până la urmă, marketingul înseamnă a-ți face cunoscute ofertele pentru cât mai mulți oameni. Apoi, consumatorul potential este cel care va lua decizia de cumpărare. În ultimii doi ani și jumătate rețeaua de afiliați a contribuit cu aproximativ 20% la vânzările Markzware”, a menționat Patrick Marchese, CEO Markzware.

Pentru a marca a cincea aniversare a reţelei de afiliaţi, Avangate a pregătit mai multe concursuri tematice, care vor fi deschise pe tot parcursul lunii aprilie 2011. Mai mult decât atât, cinci companii de software – BitDefender, IObit, Movavi, DVDFab și VSO – oferă, timp de o lună, 25% extra comision pentru cei mai buni cinci afiliați din rețeaua Avangate.

Dacă informaţia este de interes pentru followerii tăi, postează pe Tweeter: Rețeaua de Afiliați @Avangate împlinește 5 ani. Concursuri distractive, multe premii //bit.ly/dV0mAS.

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *