free download 78 travel guides written by experts

Reteaua Bilet.ro pune in vanzare bilete la Concertul Lot of Rage

Trupa suedeză Lake of Tears susţine al doilea concert în România, însoţiţi de trupa Rage, pe 8 septembrie 2007, la Arenele Romane

Reţeaua Bilet.ro, liderul pieţei serviciilor de ticketing din România, pune la dispoziţia amatorilor de power metal bilete la concertul Lot of Rage, al trupei suedeze Lake of Tears.

Concertul va avea loc sâmbătă, 8 septembrie 2007, începând cu ora 18:30, la Arenele Romane. Preţul unui bilet este de 65 RON. Lake of Tears vor fi acompaniaţi de o altă trupă de gen, Rage, una dintre cele mai bune trupe germane de power metal, într-un concert-eveniment deschis de trupa românească Thunderstorm.

„Reţeaua Bilet.ro continuă să satisfacă cele mai variate gusturi în materie de entertainment, prin facilitarea accesului clienţilor săi la cele mai bune showuri din România. Trupa Lake of Tears nu face excepţie, iar acest concert este cu siguranţă un eveniment îndelung aşteptat de fanii metalului.”, a declarat George Weiner, CEO Bilet.ro.

Lake of Tears vor veni în România pentru a doua oară, iar succesul primului concert, când sala de concert a fost neîncăpătoare pentru toţi fanii trupei, este promiţător pentru show-ul din 8 septembrie.

Biletele sunt disponibile în Reţeaua Bilet.ro (magazinele Flanco şi Flamingo, magazinul Muzica, magazinele MusicShop şi librăriile Libris), precum şi online la www.bilet.ro.

Bucuresti, 23.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *