free download 78 travel guides written by experts

Reteaua Bilet.ro intra pe zona de ticketing sportiv

Prin parteneriatul încheiat cu FC Steaua Bucureşti, Reţeaua Bilet.ro va distribui bilete la următoarele două meciuri disputate în Champions League de către cea mai apreciată echipă de fotbal din România

Fanii echipei FC Steaua vor putea achiziţiona mult mai uşor biletele care permit accesul la meciurile disputate de „roş-albaştri” în UEFA Champions League, prin intermediul Reţelei de ticketing Bilet.ro, care oferă voucherele care vor putea fi transformate în tichete pentru acest meci, în ziua de desfăşurare a partidei.

Prin parteneriatul încheiat între FC Steaua Bucureşti şi Reţeaua Bilet.ro, liderul pieţei de ticketing din România va începe distribuţia biletelor la cele două meciuri disputate de echipa de fotbal în cadrul UEFA Champions League: FC Steaua – FC Sevilla, respectiv FC Steaua – SK Slavia Praga (prin intermediul unor vouchere dedicate).
“FC Steaua este cu siguranţă cea mai cunoscută echipă de fotbal din România la nivel internaţional. Experienţa internaţională a echipei, prezenţa acesteia în cadrul celor mai prestigioase competiţii europene trebuia dublată şi de orientarea către o modalitate europeană de distribuţie a biletelor de acces la meciurile disputate. Parteneriatul dintre Reţeaua Bilet.ro şi FC Steaua nu face decât să răspundă acestei nevoi ale fanilor echipei care vor putea cumpăra mult mai uşor bilete la meciurile echipei din cadrul UEFA Champions League, într-o manieră similară cu cea a tuturor statelor vest-europene”, declară George Weiner, CEO Reţeaua Bilet.ro.

“FC Steaua Bucureşti îşi respectă blazonul, păstrând în acelaşi timp tradiţia de a pune la dispoziţia fanilor cea mai la îndemână modalitate de a fi alături de echipa favorită, la meciurile disputate în cadrul celei mai prestigioase competiţii de fotbal inter-cluburi din Europa, UEFA Champions League. Parteneriatul cu Reţeaua Bilet.ro ne va permite realizarea acestei dorinţe a suporterilor, atât prin intermediul punctelor de vânzare aflate în magazinele partenere ale reţelei, cât şi prin intermediul platformei online www.bilet.ro” adaugă George Weiner.

Primele bilete diponibile în urma acestui parteneriat vor fi pachetele UEFA Champions League (FC Steaua – Sevilla FC, FC Steaua – SK Slavia Praga), ale căror preţuri încep de la 110 RON la Peluze, 200 RON la Tribuna II, 300 RON la Tribuna I şi ajung la 500 RON pentru tichetele la Trbuna 0 sau 700 RON la Fotolii.

Fanii echipei FC Steaua care vor achiziţiona biletele din Reţeaua Bilet.ro vor intra în posesia unor vouchere Bilet.ro care trebuie preschimbate în ziua meciului cu biletele vizate de UEFA, la chioşcurile Bilet.ro amenajate în preajma stadionului. Amplasarea chioşcurilor va fi anunţată pe site-ul www.bilet.ro.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *