free download 78 travel guides written by experts

Retargeting.biz se poziționează în topul partenerilor principali Facebook din Europa de Est

Compania românească pune România pe harta internațională a digitalului, devenind una dintre cele 50 de companii europene partenere Facebook și Google

Ca urmare a ritmului ascendent înregistrat la nivel internațional, Retargeting.biz devine prima companie românească și una dintre primele companii din Estul Europei care se poziționează pe piață ca Facebook Marketing Partner.

La scurt timp de la lansarea Programmatic Ads (doar 3 luni), Retargeting.Biz a revoluționat piața de eCommerce din Europa de Est cu aceste noi funcționalități. Mai mult decât atât, rezultatele remarcabile înregistrate de Retargeting.biz i-au uimit pe jucătorii globali Facebook și Google, depășind cu mult obiectivele setate de aceste platforme (în mod obișnuit, rezultate încep să apară într-un interval de 6-12 luni).

Așadar, compania românescă Retargeting.biz lansată în 2013 de Rareș Bănescu, este în momentul de față Facebook Marketing Partner și Google Premium Partner. Totodată se clasează în topul celor mai apreciate companii la nivel mondial de către Facebook și devine partenerul oficial al platformei în Europa de Est.

Retargeting.biz google facebook

“Sunt extrem de bucuros că rezultatele Retargeting.biz au ajuns să îi surprindă pe cei de la Facebook și că doar în 3 luni de la lansarea Programmatic Ads am reușit să devenim printre primele companii partenere Facebook și Google din Estul Europei. Sunt foarte mândru de echipa Retargeting!”, spune Rareș Bănescu, Founder & CEO Retargeting.biz.

Statutul de Facebook Marketing Partner obținut de Retargeting.biz oferă o serie de avantaje magazinelor online din Europa de Est, ca de exemplu:

Atunci când lucreză direct cu experți ai platformei Facebook, ownerii de magazine online vor fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți întrucât au acces la funcționalități noi, pot testa mult mai rapid cele mai recente inovații de pe Facebook și au acces la servicii care încă nu sunt disponibile în regiune.

Retargeting.biz are un manager de cont dedicat. Așadar, când întâmpină dificultăți în desfășurarea campaniilor pe Facebook, magazinele online beneficiază de suport tehnic rapid și dedicat lor.

Clienții beneficiază de o mai bună gestionare a campaniilor, reclama realizată atutomat prin Retargeting.biz fiind mult mai avantajoasă, mai bine targetată și mai performantă.

În 3 pasi poți începe o nouă campanie știind că vizitatorii website-ului tau vor avea parte de reclame cu produsele lor de interes. Retargeting.biz oferă posibilitatea de a targeta vizitatorii unui magazin online (Visitors Remarketing), a persoanelor care au abandonat produse în coșul lor de cumpărături (Abandoned Cart Remarketing), a abonaților la newsletter (Email Customer Engagement) sau a persoanelor care au interacționat cu pagina de Facebook a magazinului online (Page Engagement).

Dar beneficiile nu se termină aici. Retargeting.biz oferă nu doar posibilitatea remarketării, ci si a achiziției de noi clienți prin campaniile de Custom Audience (ce oferă posibilitatea targetării în funcție de detalii demografice și interese), Lookalike Audience (targetarea persoanelor ce împart anumite caracteristici cu clienții existenți) sau Trending Now (oferind reclame cu produsele cele mai vandute ale unui magazin online).

De asemenea, Retargeting.biz continuă sa îmbunătățească și să extindă atât numărul, cât și diversitatea campaniilor oferite pe Google și Facebook cu noi campanii, precum cele de DSA (Dynamic Search Ads), DSA Remarketing și campaniile de Google Shopping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *