free download 78 travel guides written by experts

Restituire contravaloare bilete concert Lepa Brena

Avand in vedere amanarea concertului pe care artista de origine bosniaca Lepa Brena urma sa il sustina la data de 29 iunie 2012, pe Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, modificare anuntata de organizatorul UNIK Show, dorim sa aducem la cunostinta publicului conditiile de returnare ale contravalorii biletelor.

Astfel, in cazul in care persoanele care si-au cumparat bilete nu pot sau nu doresc sa participe la concertul cu data ce urmeaza a fi anuntata de organizatori, acestea isi pot recupera contravaloarea tichetelor DOAR de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate. Astfel, pentru biletele cumparate din reteaua VREAUBILET.ro si reteaua EVENTIM.ro (inclusiv de la Teatrul National din Timisoara), contravaloarea biletelor de spectacol se va restitui incepand cu data de 1 august, pe baza prezentarii biletele achizitionate la punctul de vanzare. 

Pentru biletele cumparate de la oricare alte puncte de vanzare decat cele specificate mai sus (de la alte locatii sau operatori ambulanti), contravaloarea va putea fi ridicata numai de la Sala Capitol din Timisoara.

Va multumim si regretam eventualele neplaceri create de acesta situatie.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *