free download 78 travel guides written by experts

“Restart&Reset” – despre schimbările de paradigmă din HR cu noul director de resurse umane al GroupM, Nineta Ceauș

Unul dintre domeniile în care noul context impune apăsarea butonului de restart&reset este zona de resurse umane. Provocările sunt imense și, mai mult ca niciodată, au în centru omul, la rândul său aflat într-un proces major de reinventare.

GroupM a recrutat un profesionist cu peste 20 de experiență pe piața de HR în poziția de Director de Resurse Umane pentru a răspunde cât mai bine provocărilor actuale.

“În acest context incert, ce rămâne în picioare este nevoia de profesioniști, de experți, mai mult ca niciodată. Restul se rescrie, se reinventează. Work from Home a creat un nou context, un shift major în felul în care oamenii vor lucra de acum înainte. Cum vom reuși să adaptăm resursele umane în acest context este adevărata provocare. Planul nostru este de restart&reset, pornind de la această realitate care, în sine, implică anumite praguri psihologice de care trebuie să ținem cont. Ne uităm mai mult, mai sincer la ceea ce înseamnă well-being-ul angajatului, la ce impact au aceste schimbări asupra lui, la cum putem păstra talentele și, nu în ultimul rând, la cum putem facilita dezvoltarea de noi competențe, adaptate noului context” – Nineta Ceauș, Director de Resurse Umane GroupM

Nineta Ceauș este un activ promotor al zonei de training și dezvoltare, cu expertiză semnificativă în zona de talent management, gestionând, anterior noii sale poziții, zona de management al portofoliului, coaching si mentoring pentru comunitatea de talente din cadrul Deutsche Telekom, în cadrul unui centru de excelență din Bonn.

Nineta Ceauș
Nineta Ceauș

Pe piața locală, Nineta a fost implicată în proiecte de anvergură în cadrul Romtelecom, Cosmote și Telekom, de la rebranding intern la proiecte de dezvoltare internă, la nivel național.

În cadrul GroupM, Nineta se ocupă de managementul de resurse umane pentru toate agențiile parte din Grup, cu accent pe zona de cultură organizațională, training și dezvoltarea relației cu echipele globale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *