metalshow

Respiratia

Tim Winton
Editura Leda

Daca citesti prezentarea cartii si afli ca romanul are in centru barbati si mai ales un port – surfing – ai putea spune ca nu i-ar interesa pe toti. Insa… romanul te prinde. De la prima pagina chiar. Fara a fi un roman care sa abunde in dialoguri – de altfel orice schimb de replici e individualizat doar ca rand nou, nu si cu linie de dialog – cartea are un "ceva" ce te determina sa o citesti pana la ultima pagina.

Descoperi o lume. Acesta este sentimentul. Cunosti niste oameni si poate ai ocazia sa patrunzi intr-un cerc in care altfel nu ai intra niciodata. Esti partas la orice traire sufleteasca a protagonistilor – la fiecare val si la orice pas in evolutie.

Tim Winton, scriitor nascut in 1960 in Perth, Australia, reuseste sa ofere in Respiratia inclusiv o meditatie asupra vietii. O lectura placuta si interesanta pe care v-o recomandam.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *