Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Respiratia

Tim Winton
Editura Leda

Daca citesti prezentarea cartii si afli ca romanul are in centru barbati si mai ales un port – surfing – ai putea spune ca nu i-ar interesa pe toti. Insa… romanul te prinde. De la prima pagina chiar. Fara a fi un roman care sa abunde in dialoguri – de altfel orice schimb de replici e individualizat doar ca rand nou, nu si cu linie de dialog – cartea are un "ceva" ce te determina sa o citesti pana la ultima pagina.

Descoperi o lume. Acesta este sentimentul. Cunosti niste oameni si poate ai ocazia sa patrunzi intr-un cerc in care altfel nu ai intra niciodata. Esti partas la orice traire sufleteasca a protagonistilor – la fiecare val si la orice pas in evolutie.

Tim Winton, scriitor nascut in 1960 in Perth, Australia, reuseste sa ofere in Respiratia inclusiv o meditatie asupra vietii. O lectura placuta si interesanta pe care v-o recomandam.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *