Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Respira sanatos! – Aerul curat vine acum direct din aparatele de aer conditionat

În fiecare zi, în încăperile în care stăm respirăm o dată cu aerul milioane de particule de praf, mucegai, fum, bacterii sau mirosuri neplacute. De aceea, râvnim mereu la un mediu mai sănătos. Din fericire, tehnologia vine acum cu inovaţii care ne oferă soluţia:  aparate de aer condiţionat cu funcţii de purificare a aerului.
          
Dacă vorbim despre praf, bacterii sau particule de mucegai, există o funcţie special creată pentru a le înlătura. Tehnologia, denumită  E-ion, constă într-un sistem care curăţă aerul de impurităţi cu ajutorul unui generator de ioni negativi şi a unui filtru. Practic, aparatul de aer condiţionat generează ioni încărcaţi negativ care captează particulele nedorite. Acestea sunt apoi reţinute şi neutralizate de filtrul încărcat cu sarcina pozitivă. Panasonic, de exemplu,  are pe piaţă 15 modele de aparate de aer condiţionat echipate cu acest sistem revoluţionar. Beneficiile sale se simt imediat, întrucât asigură o purificare a aerului în proporţie de 99%.
Odata curăţat, aerul din încăpere ar trebui  să îşi păstreze proprietăţile ca să fie pe deplin sănătos. De aceea, există şi o funcţie care monitorizează calitatea aerului şi semnalează prezenţa diferitelor tipuri de impurităţi. Sistemul se numeşte Patrol Senzor şi  poate detecta de la fum de ţigară, fum de bucătărie până la  miros de animale de companie sau miros de reziduuri menajere.

Confort şi sănătate chiar şi pentru pielea ta!
Nu de puţine ori, aerul din încăperi devine extrem de uscat şi greu de respirat. Consecinţele imediate se manifestă prin senzaţia de uscăciune a gâtului, a pielii, usturimi la nivelul ochilor şi chiar prin migrene. De aceea, dincolo de confortul unei temperaturi plăcute, e nevoie şi de un control al nivelului umidităţii din aer. Pentru asta, tot Panasonic a creat un sistem care ajută la păstrarea umidităţii din încăperile în care funcţionează aparatul de aer condiţionat. Funcţia este unică în lume şi se regăseşte în toată gama Panasonic Deluxe Inverter. Aceasta asigură o umiditate a aerului cu 10% mai mare faţă de sistemele de răcire obişnuite, fiind ideală pentru nopţile în care dormim cu aparatul pornit.

Concluzia este simplă. Aparatele de aer condiţionat nu mai sunt ce-au fost odată. Inovaţiile şi atenţia producătorilor ne aduc soluţii atât pentru confort cât şi pentru un mediu şi o viaţă mai sănătoase. Şi asta pentru că, dincolo de funcţiile revoluţionare pomenite, modelele despre care am vorbit beneficiază şi de o tehnologie modernă care scade consumul de energie cu până la 50% faţă de modelele obişnuite şi sporeşte randamentul de până la patru ori.
Vara răcoroasă şi…sănătoasă!

Bucuresti, 31.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *