metalshow

Residence Cafe, un simbol al elegantei si al bunului gust

Residence Café, aflată la parterul SS Residence Hotel Unirii – unul dintre cele mai exclusiviste apartHOTELURI din Bucureşti -, şi-a redeschis porţile la 1 iulie 2010. Cafeneaua a fost reamenajata pentru a îndeplini standardele de exigenţă ale SS Residence, iar acum îşi primeşte clienţii într-o atmosferă mai caldă şi mai intimă.

Residence Café este locul unde poţi savura aroma cafelelor noastre împreună cu un partener de afaceri, poţi să guşti cocktailurile special pregătite pentru tine şi prietenii tăi sau ai ocazia să te revigorezi cu un simplu fresh. Iar toate acestea într-o locaţie aflată la numai câteva minute de Unirea Shopping Center sau Centrul Istoric al Capitalei, astfel că poţi ajunge imediat la zona celebră pentru distracţie şi cumpărături.

"Fără îndoială, redeschiderea Residence Café reprezintă un atu pentru SS Residence, mai ales că piaţa de profil este încă departe de a fi saturată, în ciuda crizei economice prin care trece România. Ceea ce ne deosebeşte de concurenţă sunt luxul şi eleganţa, care la noi fac parte din cotidian", a declarat Anne Hartung, director de marketing SS Residence.

Bucuresti, 19.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *