free download 78 travel guides written by experts

Reprezentantii Facebook si Saatchi & Saatchi Norway pe scena “All Things Facebook – by ThinkDigital”

ThinkDigitalThinkDigital aduce reprezentanții Facebook, Saatchi & Saatchi Norway și ai unor cunoscute agenții digitale la “All Things Facebook – by ThinkDigital”, eveniment ce va avea loc în data de 8 octombrie, începând cu ora 10:00, în cadrul Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014 – www.imworld.ro).

Reprezentanții oficiali ai celebrei rețele de socializare, Rustam Ziganshin (Agency Partner, Global Sales CEE) și Sebastian Szmigielski (Agency Partner CEE), vor vorbi despre importanța Facebook în construirea strategiei de brand building. Håkon Fretheim (Digital Director) și Kristoffer   Reppen (Creative Director), din partea Saatchi & Saatchi Norway, ne vor împărtăși câteva dintre secretele campaniei Toyota ‘Try My Hybrid’ – câștigătoarea Gold Facebook Studio Award de anul acesta. În secțiunea Success Stories & Case Studies vor urca pe scena reprezentanți ai unor agenții digitale și clienți majori din regiune, pentru a prezenta rezultatele remarcabile obținute în urma campaniilor derulate pe Facebook. “All Things Facebook – by ThinkDigital” se va încheia cu un panel interactiv, în cadrul căruia se va discuta impactul pe care îl are Facebook în digital marketing, debate moderat de Dragoș Stanca, Managing Director, ThinkDigital România.

All things Facebook este organizat, în parteneriat cu IMWorld, de ThinkDigital – reprezentantul oficial al Facebook în regiune – și a mai avut loc, până acum, în Atena și București. Formatul este dedicat campaniilor de marketing, care utilizează cunoscuta rețea de socializare, în mod exclusiv sau ca parte a mixului de comunicare.

Ediția a treia a Internet & Mobile World va avea loc la Romexpo, în București, între 8 și 9 octombrie 2014 și este structurată pe trei arii de business: Marketing Technologies, Mobile and Apps și Business Software, la care se adaugă zona de C-level Workshop. La aceasta ediție, sunt așteptați în jur de 6.500 vizitatori, peste 25 de speakeri internaționali și 106 de companii din domeniile digital și software.

Biletele pentru “All Things Facebook – by ThinkDigital” se pot achiziționa prin intermediul site-ului oficial al evenimentului: www.imworld.ro.

Pentru informații și oferte speciale pentru bilete ne puteți scrie direct, la adresa: tickets@thinkdigital.net.

Bucuresti, 03.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *