Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Reportajul Standard pentru Est a clasat România, te iubesc! pe primul loc în topul audiențelor

România, te iubesc! a extins, în ediția de duminică, gama produselor care au fost supuse testelor de laborator pentru a vedea diferența de calitate între aceleași produse comercializate în tarile din Estul și cele din Vestul Europei.

Dacă până acum Rareș Năstase, corespondent special Știrile Pro TV, s-a concentrat pe produsele alimentare, de această dată el a pus accent pe alte categorii de produse: neperisabile, de îngrijire și curățare. Rezultatele acestor teste au confirmat existența diferențelor la nivel calitativ între Est și Vest.

rares-nastase_rti
Ediția România, te iubesc! de duminică seară a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 4.6 puncte de rating și 20.9 % share, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut rezultate de două ori mai mici, 1.5 puncte de rating și 6.7% share.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu le vorbește telespectatorilor despre mașina electrică și despre noul trend în online: vlog-ul.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *