free download 78 travel guides written by experts

Reportajul România, te iubesc! a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor

Alex Dima, corespondent special Ștrile PRO TV, a prezentat duminică, la România, te iubesc! un reportaj despre realitatea crudă în care își trăiesc viața cetățenii a două Românii: una foarte săracă și un normală. Alex a descoperit în ce condiții greu de imaginat trăiesc oamenii în anumite regiuni din țără, dar și cât de mult se reflectă implicarea autorităților în calitatea vieții.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 7.1 puncte de rating și 23.2% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 4.9 puncte de rating și 16.0% share.

Romania te iubesc 11 martie

Reportajul a pus accent pe cele două Românii, acum când toți politicienii vorbesc despre Centenar și proiectează viziuni despre un viitor strălucit! Telespectatorii au văzut ce au avut de declarat reponsabilii despre sărăcia lucie și despre prosperitatea locurilor în care au fost făcute investiții, dar și cum au răspuns autoritățile atunci când au fost trase la răspundere.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *