bucharest tech week 2021

Reportajul lui Rareș Năstase de la România, te iubesc!, prima alegere a telespectatorilor

Duminică, telespectatorii au urmărit la România, te iubesc! un reportaj dedicat campaniei Știrilor Pro TV, Standard pentru Est, realizat de corespondentul special, Rareș Năstase. De-a lungul cercetărilor sale, Rareș a descoperit multe lucruri uimitoare care stau mărturie și răspund întrebării – de ce anumite produse care se comercializează și la noi în țară au alt gust decât în Vestul Europei?

Ediția România, te iubesc! de duminică seară a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 5.1 puncte de rating și 18.0% share, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut rezultate de două ori mai mici, 2.5 puncte de rating și 8.7% share.

protv-logo
În ediția de duminică, Rareș a analizat atent brânzeturile și mezelurile. Testele de laborator, analizele amănunțite pe care le-au făcut experții în alimentație au demonstrat că există o diferență clară de ingrediente și de calitate.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Cosmin Savu le va prezenta telespectatorilor anatomia unui dezastru, a dezindustrializării și a unui atentat la sistemul hidroenergetic românesc, pe scurt – povestea asasinatului economic de la Reșița.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *