Baby Boom Show Virtual

Reportajele „In premiera cu Carmen Avram” schimba destine

În urma materialului difuzat de „În premieră cu Carmen Avram”, despre viaţa copiilor bolnavi de cancer şi lipsa aparatelor necesare pentru diagnostic şi tratament de la Institutul Oncologic Bucureşti, Ministerul Sănătăţii a reacţionat.

Carmen Moise, reporterul „În premieră” care a realizat reportajul, povesteşte: „Imediat după difuzarea reportajului, reacţia autorităţilor a fost promptă. La numai câteva zile, Ministerul Sănătăţii a aprobat achiziţia unor aparate care vor permite sedarea copiilor în timpul radioterapiei, dar şi a aparatului RMN. În plus, se va introduce, după o pauză de 10 ani, specializarea oncopediatrie în programa Facultăţilor de Medicină şi se caută soluţii pentru ca asistentele care lucrează în această secţie să beneficieze de sporuri salariale. Sigur, lucrurile acestea nu se vor întâmpla peste noapte. Dar sper, din toată inima, ca ele să se întâmple şi să nu fie influenţate de eventuale schimbări sau decizii politice. Viaţa acestor copii nu ar trebui să depindă de asta”.

Carmen Moise mai spune că pentru ea, ducerea la bun sfârşit a tuturor acestor promisiuni ar fi cea mai mare realizare profesională.

Materialul „În premieră”, aici: //inpremiera.antena3.ro/reportaje/despre-fericire-si-alte-chestii-296.html.

Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *