free download 78 travel guides written by experts

Reportaj ASRock la Computex 2013

Lider în producţia de plăci de bază ASRock Inc. a lansat cele mai noi produse la COMPUTEX Taipei 2013. Preşedintele ASRock, LL Shiu, a declarat că “Prin spiritul său inovator, ASRock a luat cu asalt industria tradiţională a plăcilor de bază şi încearcă să combine modul de viaţă cotidian împreună cu funcţiile plăcilor de bază, aşadar au luat naştere noile caracteristici A-Style ce includ Conformal Coating、Purity SoundTM 115dB、Home Cloud şi 802.11ac WiFi+Wi-SD BOX.”

Intre timp, un designer de la BMW Group DesignworksUSA, Olivier Molody, a prezentat impresionantul PC de gaming numit M8, creat în urma colaborării dintre BMW şi ASRock. Acesta a pus accent pe design-ul inovator şi caracteristicile de gaming exclusiviste. In plus, ASRock a invitat managerul de Marketing, Chris Lee, cel mai cunoscut overclocker, Nick Shih şi deţinătorul a 12 titluri mondiale Johnathan Fatal1ty Weendel, pentru a introduce noua gamă a celor 3 serii importante de plăci de bază (Fatal1ty, OC Formula, şi seria Extreme ) ce includ caracteristici “A-Style”.

In afară de aceste noi lansări de produse, multe competiţii de gaming au avut loc la COMPUTEX. Competiţia de deschidere din data de 4 iunie s-a disputat între Fatal1ty şi Jason de la echipa TT Apollo. Aceştia au jucat CS Online》, Fatal1ty în cele din urmă câştigând amicalul. Jucatorul echipei IM, Yoda, câştigătorul campionatului IEM Season VII World Championship din luna martie a jucat 《Starcraft II》împotriva lui AK de la TT Apollo. Acest meci extrem de competitiv al celor doi mari jucători a generat o audienţă incredibilă la stand. Nu rataţi competiţiile impresionante ce urmează să se desfăşoare la standul ASRock de la Computex 2013.

Pe lângă competiţiile de gaming, demonstraţiile de overclocking sunt evenimente de neratat la standul ASRock. Primii trei overclockeri internationali inclusiv Nick Shih, Splave şi John Lam şi-au arătat de asemenea abilităţile. Nick Shih, ce a ocupat primul loc în clasamentul Professional Overclockers League timp de 18 luni consecutiv, este fără îndoială un overclocker legendar. Splave este de asemenea un overclocker de top şi excelează în overclocking-ul memoriilor. John Lam este fondatorul HKEP OC Lab şi campionul competiţiei 2013ASRock Z77 OC. A fost o performanţă intensa cu toţi trei campionii oferind ce au mai bun.

Pentru mai multe informaţii despre ASRock Computex vizitaţi: //www.asrock.com/news/show/computex2013/.

Pentru mai multe informaţii despre produsele ASRock vizitaţi: //www.asrock.com/.

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *