free download 78 travel guides written by experts

Replici savuroase, voci puternice și multe emoții în cea de-a patra ediție Vocea României

Românii au avut parte ieri seară de o ediție extraordinară Vocea României, din care nu au lipsit lacrimile de bucurie, nici cele de tristețe, emoția, tensiunea și replicile fabuloase ale celor patru antrenori, care au luptat cu toate armele pentru cele mai bune voci ale rundei a patra de audiții pe nevăzute.

A patra ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 29.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8 puncte de rating și 20.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.5 milioane de români.

Încă opt concurenți au convins antrenorii că merită un loc în cele patru echipe

Distracția a fost la superlativ ieri seară, în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Vocea României. Concurenții au urcat pe scenă hotărâți să întoarcă scaunele antrenorilor, însă numai opt dintre ei au reușit să convingă că merită să meargă mai departe în lupta pentru marele trofeu. Tudor, Loredana, Smiley și Moga au dus o bătălie aprigă pentru a-și completa echipele cu cele mai bune voci, iar Pavel Bartoș a întreținut atmosfera în culise și a fost în permanență alături de susținători.

Alexandru Mușat a cântat ieri seară melodia Have you ever loved a woman și i-a fascinat pe antrenori cu interpretarea blues. Tudor, Loredana, Smiley și Moga s-au întors, au luptat pentru el minute în șir, însă decizia lui Alexandru a fost echipa Smiley. ”Bine ai venit în echipa mea! Vedeți dacă nu aveți părul lung?”, le-a spus Smiley colegilor lui și a continuat: ”Mă bucur foarte mult că a ales să meargă în echipa mea, e genul de artist cu care-mi doresc să lucrez. Are mari șanse să câștige Vocea României anul ăsta!”.

Seara a continuat cu foarte mult mister și o cortină care i-a surprins pe antrenori. Beatrice Apostu a cântat în forță melodia Fighter, iar Tudor și Loredana nu au stat pe gânduri și s-au întors pentru a începe bătaia pentru ea. ”Vocea ta este extrem de ofertantă, chiar senzațională. Știi să ții notele înalte, nu ți-e teamă de ele, nu ți-e teamă să fii și sensibilă, nu ți-e teamă să bagi și putere. Ceea ce cred eu că e foarte important la o cântăreață și la un artist, la oricine e pe scenă, este să poată să cânte, să nu obosească. Aici e marele secret.”, i-a spus Loredana, iar Beatrice a fost convinsă și a mers în echipa antrenoarei.

A cântat în trupa Candy, a renunțat la muzică, dar a simțit că locul ei e pe scenă, așa că a venit la Vocea României hotărâtă să-i impresioneze pe cei patru antrenori cu timbrul ei vocal. Monica Andrei a interpretat piesa Heartbeat song și a reușit să întoarcă un scaun. Loredana a crezut în potențialul Monicăi și a decis să o ia în echipa ei. ”M-am întors pentru că îmi place vocea ta, îmi place timbrul tău. Îmi plac vocile senine, luminoase. Ți-ai păstrat acea inocență în voce și mă inspiră foarte mult aceste voci. Îmi doresc să facem treabă bună impreună.”, i-a spus Lori.

Evelina Vîrlan a urcat încrezătoare pe scenă și a cântat melodia Stay. Tudor nu a avut nevoie de foarte mult timp să-și dea seama de calitățile ei vocale și s-a întors să o cunoască, iar Loredana l-a urmat. Antrenorii au fost fermecați de vocea concurentei, dar și de apariția sa, iar discuțiile dintre ei au durat minute bune. ”Sunt destul de emoționat, să știi! E normal să fim și noi emoționați. Până la urmă, cred că ăsta e cel mai important lucru, ca voi să ne emoționați pe noi. Mi-aș dori ca împreună să-i emoționaăm pe ceilalți în continuare, fie că sunt spectatori, fie că sunt public.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia a mers Evelina.

Chiar dacă a avut emoții, Cezar Panaitescu a făcut scena să vibreze în momentul în care a început să cânte melodia Starlight. Vocea puternică și interpretarea sa i-au convins pe Smiley și Moga să se întoarcă. ”Zici că era o luptă între corzile vocale și emoții.  A fost un moment pe muchie și va trebui să treci de partea asta cu emoțiile. La audițiile pe nevăzute merge, după nu mai merge.”, i-a spus Moga lui Cezar. Concurentul a ținut cont de sfaturile lui Marius și a decis să meargă în echipa lui.

Cu toate că nu are studii muzicale sau experiență în domeniu, Andreea Olaru a venit la audițiile pe nevăzute și a cântat ieri seară melodia You know I’m no good. Smiley și Moga au avut încredere în potențialul ei și au fost impresionați de timbrul său vocal, așa că s-au întors și au început lupta pentru Andreea. ”Eu cred că tu ai un timbru excelent! Ai nevoie de niște încredere, e ce-ți lipsește ție. Cumva, mintal, trebuie să controlezi scena asta și publicul când urci.”, i-a spus Moga, în echipa căruia concurenta a decis că va merge mai departe la Vocea României.

De la Românii au talent, pe scena Vocea României! Vitalie Negruță, unul dintre membrii grupului Concertino, finalist în sezonul cinci Românii au talent, a venit ieri seară la audițiile pe nevăzute pentru a impresiona cu vocea lui. A interpretat piesa How am I supposed to live without you, iar Tudor s-a întors după primele secunde. ”Bine ai venit în echipa mea! E o chestie care vă leagă pe toți cei din Chișinău, din punctul meu de vedere: este o sinceritate și o interpretare care nu e niciodată contrafăcută, e onestă. Pe mine m-a cucerit, în primul rând, timbrul tău pe joase și, în al doilea rând, onestitatea acestei interpretări. Pentru asta m-am întors și nu-mi pare rău niciun moment.”, i-a spus antrenorul.

Maria Avramescu și-a dorit întotdeauna să devină un artist cunoscut. A venit plină de ambiție la audițiile pe nevăzute, a cântat melodia Afterglow, a reușit să întoarcă patru scaune, iar antrenorii au fost bucuroși să o cunoască și au început lupta. ”Ai avut o interpretare foarte convingătoare. Dovadă stau cele patru scaune întoarse. Ai fost foarte sigură pe tine, ai fost bine de tot, știi foarte bine să cânți și cred că știi foarte bine și ceea ce vrei. Și eu la fel, te vreau în echipa mea!”, i-a spus Smiley, iar Maria l-a ascultat și a mers în echipa lui.

Ieri seară, cele patru echipe s-au înnoit cu câte doi concurenți, iar după cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute situația pe echipe este următoarea: echipa Tudor are 9 concurenți, echipele Loredana și Smiley au câte 8 concurenți, iar echipa Moga are 7 concurenți.

Vocea României continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție senzațională, din care nu vor lipsi emoțiile, lupta pentru cei mai buni concurenți, reacțiile spumoase, distracția, tensiunea și suspansul.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *